Prevarila dečka s dvojicom pa lagala policiji da su je silovali - Najnovije Vijesti

Prevarila dečka s dvojicom pa lagala policiji da su je silovali

kol24,2018
zena sa bananom

Velika Britanija: Policija je počela otkrivati klupko laži koje je Nicole isplela te je ona na kraju uhićena zbog ometanja i izokretanja pravde. Dobila je dvije i pol godine zatvora

Nicole Richess (20) optužila je dvojicu vojnika za silovanje, nakon noći koje su proveli zajedno. Pod utjecajem alkohola i kokaina, Nicole je spavala s dvojicom vojnika kod svoje prijateljice, a kasnije i kod sebe doma, izjavio je Mirror.

Zbog glasina o ludoj noći koju je Nicole provela u Bournemouth, dečko, s kojim je u vezi tri godine suočio se s njom. Nicole je tada izjavila da su ju vojnici iskoristili i silovali, rekla je kako su joj se ušuljali u sobu dok se presvlačila te su ju prisilili na spolni odnos.

Njezin dečko, kad je to čuo natjerao ju je da ode na policiju i prijavi zločin, što je Nicole, kako bi laž bila što uvjerljivija i učinila. Ona je podigla optužnicu protiv 23-godišnjeg i 24-godišnjeg vojnika, rekavši da su ju prisilili na spolni odnos te kako bi bilo dramatičnije, Nicole je plakala i tako izazvala suosjećanje i empatiju.

Dvojica vojnika uhićeni su nedugo nakon podizanja optužnice, no priča je ubrzo promijenila svoje tijek. Policija je počela otkrivati klupko laži koje je Nicole isplela te je ona na kraju uhićena zbog ometanja i izokretanja pravde.Sudac ju je osudio na dvije i pol godine zatvora zbog podmukla utjecaja na povjerenje javnosti i pravosudnog sustava.

Nicole se između ostalog tereti da je protratila 296 sati policijskog posla. Kako bi si smanjila kaznu, Nicole je priznala svoju laž.

Kasnije je izjavila kako je lagala jer se bojala svog dečka koji je bio nagao i nasilan

 

 

izvor:24 sata.hr

By admin

Sličan Sadržaj

You cannot copy content of this page