STRAVIČAN ZLOČIN :Boban ubio ženu, sina (4), ćerku (2) i taštu, teško ranio još jedno dete - Najnovije Vijesti

STRAVIČAN ZLOČIN :Boban ubio ženu, sina (4), ćerku (2) i taštu, teško ranio još jedno dete

kol23,2018
stravican zlocin

Prošlo je deset godina od nezapamćenog zločina u selu Krševica kod Bujanovca, kada je čobanin Boban Mitić (34) iz Rataja u porodičnoj kući tasta Blagoja Ristića (50) hicima iz pištolja ubio suprugu, sina, ćerku i taštu.

Zbog ubistva u stanju uračunljivosti i sa umišljajem supruge Suzane (25), sina Lazara (4), ćerke Anđele (2) i tašte Sunčice Ristić (47) u krševičkoj mahali Nikolinci 16. marta 2008. oko 20.45 časova, zločinac je u Okružnom sudu u Vranju osuđen na 40 godina zatvora.

 

Krvnik je pokušao da liši života i tasta Blagoja Ristića i Suzaninu ćerku iz prvog braka Kristinu (5), koju je pogodio u desno oko, zbog čega je devojčica ostala trajni invalid.

Kobne večeri Boban Mitić došao je u Krševicu da u Rataje vrati samo decu, jer je 17. marta imao brakorazvodnu parnicu sa suprugom Suzanom. Zbog bračnih razmirica, bolesne ljubomore, batinanja i nasilja u porodici, Suzana je sa decom u oktobru 2007. godine pobegla kod roditelja u Krševicu.

Sa decom je maltretirana i prebijana majka u dva navrata bezmalo tri meseca provela u Prihvatnoj stanici u Vranju.

Suzana i Boban Ristić

Kuća u kojoj je boban pobio najmilije, Foto: V. Pešić

Kobne večeri Suzana nije dozvolila Bobanu da uzme decu, čak ga je gađala tepsijom.

Na suđenju 19. juna 2009. godine, na kojem je plakao, Boban Mitić je rekao da mu se pomutilo u glavi i da se više ničega nije sećao. Seljani u Rataju pričali su da je četvorostruki ubica bio preke naravi, naročito kada se zbog navodno neverne žene propio.

Posle krvavog pira, monstrum se u zemunicama krio 193 dana. Uhvaćen je u pomoćnom objektu roditelja Mire i Stojana Mitića, dok je seckao papriku za zimnicu!

 

izvor:alo.rs

By admin

Sličan Sadržaj

You cannot copy content of this page