Mirnu je suprug 30 godina varao, a kad je napokon upoznala brižnog muškarca – novi udarac: ‘Ponovno sam tužna i sama’

Mirna je otkrila da joj je suprug bio nevjeran 30 godina, no da je bio ‘savršen otac’ te da ju je ipak volio

Čitateljica portala Moje vrijeme, koja se nazvala Depresivna, a u tekstu su je nazvali Mirna, otkrila je da je skoro četiri desetljeća provela sa suprugom koji ju je varao.

Mirna je otkrila da joj je suprug bio nevjeran 30 godina, no da je bio “savršen otac” te da ju je ipak volio.“Bila sam u braku s čovjekom koji nije zaslužio moju odanost i ljubav. Varao me 30 godina od 45 godina našeg braka. S druge strane, znam da me volio na svoj način. Ispunjavao je bračne dužnosti i bio savršen otac”, istaknula je.

Mirna se, tvrdi, oslanjala na svog supruga unatoč tome što joj je stalno bio nevjeran i bila mu je odana.

Image

Pala je u tešku depresiju

“Kad je umro, najprije sam bila strašno ljuta na njega što me ostavio samu, a kasnije sam pala u tešku depresiju. Jednostavno nisam znala kako nastaviti živjeti sama”, kazala je Mirna koja je tek nakon dvije godine shvatila da tako ne može dalje.

“Vrijeme je nastavilo teći i ja sam svu moju ljubav usmjerila prema djeci i unucima. Sedam godina sam bila potpuno sama, sve dok nije naišao čovjek kojem sam pristala posvetiti sebe. Nisam ga mogla zavoljeti u ljubavnom smislu, ali dopustila sam nam vezu koja mi je donijela barem malo nježnosti u životu”, rekla je.

Mirna je otkrila da njena sreća nije bila dugog vijeka.

“Bog ga je htio uzeti k sebi i ja sam ponovo tužna i sama. Eto, takva je moja sudbina, ovo je moja životna priča. Smijem se, a duša mi je prazna”, istaknula je

IZVOR:.(RBSM-RADIO)

Facebook Comments

By admin

Sličan Sadržaj

You cannot copy content of this page

Najnovije Vijesti
× Kako vam mozemo pomoci
Share via
Copy link