(VIDEO) Abigail i Brittany su blizankinje koje DIJELE JEDNO TIJELO

sij8,2019

 

Iako su to dvije potpuno različite osobe, ove uspješne tinejdžerke dijele tijelo i imaju samo dvije ruke i noge između njih.

Rođene 1990. godine, djevojčice su odgajane u maloj, čvrsto povezanoj zajednici u Minnesoti, gotovo potpuno zaštićenoj od znatiželjnih očiju i znatiželjnih pogleda. Za svoje prijatelje i obitelj, oni su različiti ljudi s vrlo različitim osobnostima, potrebama, ukusima i željama. Ali za vanjski svijet oni su medicinska misterija – pogotovo s obzirom na činjenicu da mogu raditi gotovo sve iste stvari kao i njihovi prijatelji, uključujući sviranje klavira, vožnju bicikla, plivanje i igranje softballa – kaže njihova majka Patty. “Nikad ne odustaju, sve što žele učiniti- urade, izlaze i rade sve što žele”

Medicinski svijet želi otkriti kako dva odvojena mozga i živčani sustav mogu raditi na tako savršeno koordiniran način, ali blizanci i njihova obitelj uvijek su se opirali neosnovnim medicinskim testovima.  “Obitelj ih želi tretirati kao da su baš kao i svi drugi”, kaže Joy Westerdahl, liječnica djevojčica, koja priznaje da je misterija kako funkcioniraju njihove jedinstvene fiziologije.

Kako ulaze u odraslu dob, blizanci će vjerojatno napustiti utočište svoga rodnog grada i suočiti se sa širem svijetom. U pripremi za to vrijeme, sudjelovali su u ovom intimnom dokumentarcu kako bi svijetu pokazali kako je biti spojen u istom tijelu i živjeti život.

Izvor: YouTube/ Documeaning

Foto: Printskrin/ YouTube

By admin

Sličan Sadržaj

You cannot copy content of this page