Želi ONLINE VEZU samo SA OŽENJENIM, a ovo je RAZLOG

sij3,2019

 

Selma želi vezu samo sa oženjenim, a razlog je više nego jasan.

Na svom profilu i istoimenoj stranici na Facebooku, Selma ostvaruje razne kontakte sa ljudima iz cijelog svijeta.  Kaže da za dvije – tri godine nikad nije imala problema na Facebooku, ako izuzme nekoliko njih koji su je pokušali uvrijediti ili natjerati na bludne stvari.

– Problem je što je Facebook za sve i svakoga. On, još uvijek, ne može predvidjeti nečije namjere i htijenja. Maloljetnici mogu lako napraviti lažne profile, bez roditeljskog nadzora, staviti fotografije nekog trećeg, slagati godinu rođenja itd.  Roditelji ne mogu sa današnjom djecom i omladinom na kraj da izađu, pogotovo u svijetu interneta i tehnologije. Savremena djeca su mudra i pametna, vrlo lako mogu roditelje preveslati, da tako kažem. Ako djeca to mogu, zamislite šta mogu one iskusnije i zrelije osobe.

Upravo iz tog razloga, ne uzimam sve zdravo za gotovo. Ako primijetim da je profil relativno mlad, bez fotografija ili sa nekim fotografijama koje nisu autentične , blokiram takve profile ili ih ignorišem. Obično se dopisujem samo sa oženjenim jer oni znaju šta žele u životu i vode računa o sebi i svojoj porodici. Ako štite sebe, onda automatski štite i mene. Ja sam vrlo oprezna i ne dijelim svoja iskustva i fotografije sa svima. Dakle, isključivo oženjeni za online vezu dolaze u obzir. Sa slobodnim zrelijim osobama sam na oprezu. Dugo vremena se dopisujem, chatam, pa tek onda dijelim fotke i palim kameru. – priča Selma

Selmi se možete javiti na Facebooku, stranica i profil Selma Esić

https://www.facebook.com/vasamackica/

Izvor: Facebook/Selma Esić

Foto ilustracija: Pexels

 

By admin

Sličan Sadržaj

You cannot copy content of this page