“DRUGI SU MI NUDILI 200 KOZA DA SE UDAM ZA NJIH!” Skrasila se čuvena Andrea, od 800 muškaraca izabrala njega!

Sećate li se fit bake Andree koja je dugo tražila partnera? Sada je u srećnoj vezi.

Fit baka Andrea (54) iz Brazila, kojoj prilaze i mladići i stariji muškarci, konačno se skrasila. Nikada nije krila da njene veze ne traju dugo, a jednom prilikom je priznala da je spavala sa više od 800 muškaraca nakon razvoda. Sada je zaljubljena, u srećnoj je vezi, ali je istakla da “planira da nastavi da se zabavlja” jer je njen “intimni odnos njeno gorivo”. Svake nedelje izlazi sa tri do pet osoba, i muškaraca i žena.

“Ispalo je da je bila reč o osobi koja je moj stari prijatelj i kojeg nisam jako dugo videla. Odmah smo jako kliknuli i sada smo u vezi, zajedno živimo. On zna sve o mom životu i voli me takvu kakva jesam”, izjavila je.

Andrein partner je 51-godišnji Halvor Langslet. Andrea i Halvor su se upoznali na takmičenju u bodibildingu u Norveškoj 2015. godine.

“Odlučili smo da imamo otvorenu vezu dok se još bolje upoznajemo. Ne zato da bih ja mogla da budem sa drugima. On je otvoren za sve i pristaje na sve što bih ja želela da istražim, ako on to zna i može”, naglasila je.

“Nije još bilo neke žestoke ljubomore ili ozbiljnijih svađa. Samo nekoliko različitih gledišta i to je to. I teški periodu su deo procesa. Kada delite dom, svakoga dana naići ćete i na neke izazove. Ipak, dovoljno smo zreli da možemo da komuniciramo s poštovanjem i oboje želimo iste stvari. Imamo puno toga zajedničkog, pa to olakšava stvari. U budućnosti želimo zajedno da rastemo, budemo srećni i ispunjeni ljubavlju, onoliko koliko i zaslužujemo”, rekla je Andrea.

Do sada je dobila niz ponuda, pa i za brak.

“Već sam dobila bračnu ponudu od jednog Irca koji je ponudio 200 koza da se oženi mnome, što je bilo ludo. Takođe želi da vidi kako se brijem i platio bi 50.000 evra, ali trebalo bi da pokažem lice na snimku. Teško je odbiti toliki novac”, izjavila je.

A šta kaže unuk?

“Nije mu baš prijatno jer je dečak, ali cijela moja porodica jako je ponosna što sam fitnes mama i baka”, rekla je Andrea.

IZVOR:MONDO.RS

Facebook Comments

By admin

Sličan Sadržaj

You cannot copy content of this page

Najnovije Vijesti
× Kako vam mozemo pomoci
Share via
Copy link