Muškarac doznao da ga supruga vara i da dijete nije njegovo JER je bilo DRUGE RASE – NA PORODU

Mark i Anna bili su nekoliko godina u braku u kojem su dobili tri kćeri. Iako je rekla da ne želi više djece, Anna je doznala da je trudna. Mark je jedva čekao upoznati svog sina, ali već na porodu doznao je groznu i bolnu istinu koja je promijenila njegov život.

Njihov brak je, kako on kaže, odlično funkcionirao – bili su nevjerojatno bliski, najbolji prijatelji koji dijele interese i hobije. Trudnoća, iako neplanirana, nije bila ništa neobično i Mark nije ni u jednom trenutku posumnjao da nešto nije kako treba.Ipak, čim se dijete rodilo shvatio je da nije njegovo – dijete je bilo crne rase

“Bio sam apsolutno šokiran. Ne samo da sam otkrio da dijete koje toliko očekujem nije moje nego sam otkrio i da me supruga vara”, napisao je Mark na Redditu gdje je podijelio svoju priču. “Kada smo otkrili da ćemo imati još jedno dijete, to nam je bilo iznenađenje jer je moja supruga odlučila imati samo troje djece iako sam ja oduvijek želio više. Zbog toga smo jako pazili, ali ja sam bio oduševljen kada sam čuo ovu vijest.” Anna mu je priznala da je u jednom klubu upoznala muškarca, napili su se i završili zajedno u krevetu.

Kada mu je javila da je trudna, blokirao ju je. “Pokušala me smiriti i rekla mi da joj on ništa ne znači, da je pogriješila i da želi da zajedno odgajamo našeg sina, ali nisam joj mogao oprostiti. Čak su mi i njezini roditelji ponudili novac za odvjetnika kako bih se borio za skrbništvo nad djecom. Također, novac koji su čuvali za Annu dali su našim kćerima.” Zbog jedne pijane noći njezina obitelj potpuno se raspala – Mark ju je napustio, a roditelji su je se odrekli, prenosi The Sun.

Ovu strasnu ispovijest Mark je ispricao vidno potresen i naglasio je da ga je sve ovo jako mnogo potreslo i da prosto danima nije dobro,dugo je razmislajo o ovom i nije znao zasto je bas sve to moralo da se desi njemu ali shvatio je da mora da nastavi dalje .Ngalasava da ovo nije ocekivao nikako i da je supruga uvek tvrdila da zeli imati samo troje djece i kada se pojavila vijest o novom djetetu bio je pomalo zacudjen ali i radostan jer je nije dovodio u pitanje supurginu vjernost i na neki nacin je smatrao da je sve u redu,medjutim u porodilistu je dozivio pravi sok od kog ce mu biti potrebno jako dugo vrijeme da se oporavi,naglasio je da je za njega sve to postalo neprihvatljivo i da je rijesio da ne predje preko ovog postupka svoje supruge.

IZVOR:VECERNJI.HR

BONUS VIJEST:

‘Moja je supruga u krevetu drugačija nego prije, bojim se da me vara’

Činilo mu se da želi da se s tim završi, a kaže ni da fizički nije bilo tako dobro.eć smo se bili udaljili pa smo odlučili s djecom otići na odmor, a zadnjih par puta ni intimni odnossa suprugom nije kakav je inače i sada sam uvjeren da me vara, napisao je jedan muškarac za The Sun i dodao kako su on i supruga trenutno s djecom na odmoru na Cipru. Ona inače, kaže, radi za jednu tvrtku koja prodaje dodatke prehrani i medicinska pomagala i često zbog posla izlazi. Općenito nema ništa protiv toga jer ih njezin posao financijski uzdržava, no sada mu počinje smetati.

– Ja radim od kuće da mogu biti s djecom. Inače, žena i ja imamo dobar intimni život i ona je uvijek spremna na sve što želim, ali se u posljednje vrijeme puno svađamo. Ona naime želi subotom navečer izlaziti bez mene, a to je nekad bilo naše vrijeme za obitelj. Sada je najednom postala i tajnovita u vezi svog mobitela i stavila je lozinku – rekao je.

– Probudio sam se noću i vidio kako ispod popluna šalje nekome poruku, ali je rekla da je neki problem na poslu. Sinoć sam se probudio i nije bila pored mene. Uspaničio sam se i nazvao je, a ona je rekla da je dolje na plaži. Djelovala je zbunjeno kad se vratila u našu sobu. Ispružio sam ruku da mi se pridruži u krevetu i počeo sam je ljubiti i imali smo intimne odnose. No, ne osjećam se dobro kao prije – nastavio je. Nije ga, kaže, htjela pogledati u oči i nije bila toliko zainteresirana za predigru. Činilo mu se da želi da se što brže završi, a kaže ni da fizički nije bilo tako dobro.

Sljedećeg dana razgovarao je sa svojom sestričnom i objasnio joj da se ne slažu dobro. Ona je rekla da je to sigurno jer je nedavno rodila, ali on smatra da nije to jer je to bilo prije četiri godine. – intimni odnos, uključujući i izvanbračne odnose, neće promijeniti anatomiju žene pa čak i ako vas žena vara, vođenje ljubavi bi i dalje trebalo biti isto. Sumnjičavi ste prema svojoj ženi, pa u svakoj interakciji s njom nešto vidite. Objasnite da vas zabrinjava njezina tajnovitost oko mobitela i promjena prioriteta. Također joj se možete povjeriti da biste se željeli ponovno zbližiti i fizički i emocionalno. Možda ćete moći popraviti odnose – odgovorila mu je Deidre.

IZVOR:VECERNJI.HR

Facebook Comments

By admin

Sličan Sadržaj

You cannot copy content of this page

Najnovije Vijesti
× Kako vam mozemo pomoci
Share via
Copy link