“IMALA SAM 3 GODINE KAD SU ME UDALI ZA DEDU” U njegovoj kući sam gledala ORGIJE, imali smo INTIMNE ODNOSE na svakom ĆOŠKU

Serena Keli danas gazi 5. deceniju, sećajući se stravične prošlosti. Rođena u kultu “Deca Boga” uspela je da pobegne iz ove sekte, a o svom iskustvu otvoreno je govorila za medije.

Nasime, 1986. godine imala je samo tri godine kada su je “udali”. Prsten namenjen njoj je bio toliko veliki, a ona mala i nemoćna da se odupre užasu koji joj se događa da su joj prsten zalepili na prst.

Zloglasni kult vodio je Dejvid Berg, kojeg ona pamti kao Dedu. Kult je osnovan 1968. godine imao je 13.000 članova u 130 zajednica širom sveta.

Ova grupa je neko vreme imala baze širom sveta, a karakterisalo ih je to što su podržavali promiskuitet među članovima i verovali su da osoba postaje punoletna sa 12 godina.

Serenina Majka Sara ju je udala za Dejvida Berga. S obzirom na to da joj je majka bila visokopozicionirani član kulta, nju su odgajali potpuni stranci. Godinama je nosila ime Meri Dir, bila je i na plakatima ovog kulta.

To ju je kaže izolovalo od druge dece, ali ne i od odraslih, jer je učestvovala u masovnim orgijama, a često su nagi ljudi šetali oko nje čak i dok je bila dete.

“Rođena sam u kući Dejvida Berga, on me je odgajao i kontrolisao. Ubrzo nakon što se moja majka preselila na njegovo imanje, postala je trudna sa mnom. On je odlučio da zabeleži ceo moj život još i pre nego što sam se rodila. Objavljene su publikacije o trudnoći moje majke. On mi je dao ime Serena, dok mi je za kultno ime dao Meri Dir. Postojala je serija pod nazivom “Život sa dedom”, to je bio serijal za decu u kom su pričali o trudnoći moje majke i tome kako će me odgajati. Druga serija dokumentovala je celo moje rođenje” rekla je Serena.

 

Kada je imala tri godine nju su odvojili od majke da bi je odgajali drugi istaknuti članovi kulta, a njena majka je bila jedan od najviših lidera organizacije.

Iako se pričalo da članovi kulta “Deca Boga” treba da prenesu poruku duhovne revolucije i sreće, Serena kaže da to nije bilo tako. Kult je Dejvid Berg osnovao 1968. godine, a mračne tajne kulta otkrivene su godinama nakon njegove smrti.

Popularnost kulta je nakon osnivanja brzo porasla, a na svom vrhuncu brojali su 13.000 članova u 130 zajednica širom sveta. jedan od kamena temeljca ove organizacije bili su Intimni odnosi.

Berg je uspeo da ubedi na hiljade svojih sledbenika da dolazi smak sveta i da su jedini način da se spasu intimni odnosi, piše Mirror.

IZVOR:RBSDMRADIO.NET

Facebook Comments

By admin

Sličan Sadržaj

You cannot copy content of this page

Najnovije Vijesti
× Kako vam mozemo pomoci
Share via
Copy link