DRAGINJA”ZIVIM I RADIM NA SVOM IMANJU U CRNOJ GORI ZELIM OZBILJNOG ZA BRAK”

Interesi:

Imam mnogo hobija i interesa. Ne bih želio tu stati kako bih se razvijao i usavršavao na bolje. Vodim aktivan stil života i bavim se sportom. Moja najveća strast je fitness. Posjećujem teretanu, održavam se u formi i uživam u ovom procesu. Biti zdrav je u trendu! Također, volim putovati. Možemo reći da su putovanja raj za moju dušu. Volim otkrivati ​​nove zemlje i gradove za sebe i vidjeti ljepotu prirode, arhitekture i povijesnih znamenitosti. Najviše od svega želim vidjeti: Island, afrički safari, Meksiko i Francusku. Također, volim umjetnost. Idem u kazališta i muzeje. Ja sam ljubitelj glazbe, pa volim različitu glazbu od klasične do modernih izvođača i deep housea. U slobodno vrijeme čitam razne knjige kako bih naučila nešto novo. Volim kuhati odreske i tjesteninu. I uvijek nastojim pratiti modu, kreirati svoj stil odijevanja i birati ono što je u skladu s modernom modom. Osim toga, imam 3 visoke stručne spreme, tako da se može reći da sam vječni student. Vjerujem da mi je studiranje pomoglo da postignem mnoge uspjehe u životu.

Samoopis:

Ja sam vesela, nježna i pozitivna žena koja ima puno ljubavi i strasti. Uvijek donosim promišljene odluke i nikada ne dajem prazna obećanja. Za mene je iskrenost ključ uspjeha u svemu. Kombiniram inteligenciju i osjetilo okusa. Volim obiteljsku idilu.Moj najveći hobi – ljudi! Budući da radim u HR sferi, razumijem psihologiju i volim je studirati. Puno se posvećujem samorazvoju, čitanju knjiga i gledanju webinara. Također me fascinira dječja psihologija, izgradnja pravog kontakta. Volim putovanja i nove živopisne dojmove o kojima volim razmišljati tijekom hladnih zimskih večeri.

Draginja traži:

Moj muškarac je snažan, pametan i odgovoran. On uvijek treba biti oslonac, zaštita i podrška svojim voljenima. Nadam se da ću upoznati ne samo dobru osobu, već i zanimljivog sugovornika s kojim možete razgovarati satima

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL SIDPO:

Facebook Comments

By admin

Sličan Sadržaj

You cannot copy content of this page

Najnovije Vijesti
× Kako vam mozemo pomoci
Share via
Copy link