ZANOSNA NIŠLIJKA JE NAŠEG PEVAČA PREVARILA SA NJEGOVIM DRUGOM PA ŠOKIRALA POTEZOM: Čim je saznao, izbacio ju je iz kuće

Darko Filipović obeležio je početak muzičkog takmičenja “Zvezde Granda”, u kojem se pokazao kao jedan od naboljih izvođača. Njegova karijera ubrzo je krenula uzlaznom putanjom, a onda se jedno vreme povukao iz javnosti.

U međuvremenu je uplovio u bračne vode sa atraktivnom Nišlijkom, Jasminom, da bi nakon 12 godina braka doživeo brodolom. Naime, ispostavilo se da je Jasmina prevarila pevača sa njegovim drugom, a kada je saznao za preljubu, navodno ju je izbacio iz kuće i zatražio razvod.

Ona je sa sobom povela i ćerku Nastasiju, a kako su mediji prenosili, njen ljubavnik je bio na policijskoj poternici, zbog navodne milionske krađe u kojem je, sumnja se, bio saučesnik.

– Darko je mnogo razočaran, ne može da veruje na koji način ga je izdala, a dao joj je sve! On ima apartmane u Grčkoj, vikendicu u Golupcu, nekoliko stanova po Beogradu, sve što je zaradio ulagao je u nekretnine, ali njoj neće ostaviti baš ništa. Dete će da obezbedi, ali Jasminu ne. Toliko je voleo, sada očima ne može da je vidi. Njoj su svi zamerili prevaru. Čak i njena porodica je ljuta, Darka vole svi jer je tretirao kao kraljicu. Ne znam šta ona očekuje od ovog dečka – rekao je izvor blizak Darku, a preneo je Pink.rs.

– Jasmina se i ne krije više, njih dvojé zajedno izlaze, provode se, lepo joj je dok je izdržava, a šta će kad je šutne? Darko je rekao da joj neće dati ništa – završava izvor.

– Bolje dobar razvod nego loš brak! U kontaktu smo samo zbog ćerke i ne bih to više komentarisala jer nisam javna ličnost. Pozovite Darka – rekla je Jasmina za “Informer”, dok se malo potom i on oglasio povodom razvoda.

– Ne znam šta bi trebalo da kažem na sve ono što je ona izjavila, osim da, ako je već davala izjavu, trebalo je da kaže istinu, a ne da priča ono što njoj odgovara – rekao je za “Republiku” Darko, pa nastavio:

Njihov brak trajao je 12 godina, a u istom su dobili ćerkicu Nataliju. Venčali su se u Leskovcu, budući da su oboje rodom sa Juga Srbije. Darko je jednom prilikom otkrio da im se desila ljubav na prvi pogled, a onda se prisetio i kako ju je verio na odmoru na Tajlandu.

IZVOR:STIL.KURIR.RS

Facebook Comments

By admin

Sličan Sadržaj

You cannot copy content of this page

Najnovije Vijesti
× Kako vam mozemo pomoci
Share via
Copy link