AIDA”AIDA IZ SARAJEVA ŽELI RAZMJENU SLIKA I DOPISIVANJE JAVITE SE”

LIK
Prizemljena sam i mirna osoba. Ne volim snimati drame. Više volim uživati ​​u životu i onome što nudi. Ako imam loš dan zaspim s mišlju da će sljedeći biti jedan od najboljih. Valjda sam optimist. Također mislim da je sve moguće i da nema nepremostivih prepreka. Obiteljski sam orijentiran i vjeran. Moja obitelj i prijatelji su mi najvažniji.

INTERESI
Prvo što želim reći o svojim hobijima je da plivam u moru tijekom cijele godine, čak i zimi kada je more prekriveno snijegom ili ledom. Želite li se pridružiti?))) Ovo mi daje energiju i dobro zdravlje. Volio bih vam reći više o tome kasnije. Također skupljam herbarij i to mi je hobi. Jako mi je zanimljivo skupljati lijepo lišće i cvijeće i praviti bukete kako bi moj dom učinio ugodnijim i jedinstvenijim. Ovo cvijeće je dugo na mom mjestu i sjeća me se vremena i godine kada sam ga pronašla. Imate li stvari koje vas na nešto podsjećaju? Volim igrati i odbojku na pijesku, što me također prepoznaje kao sportsku osobu. Volim umjetnost i ići u kazalište. Mislite li da bismo mogli pronaći zajedničke interese?Prizemljena sam osoba, a također mislim da je priroda velika inspiracija i oslobađanje od stresa za sve nas, na različite načine. Moj prirodni element su planine i šuma, uživam u planinarenju, kampiranju, vožnji kanuom, biciklom ili jednostavno stignem na vrh brda i meditiram satima. Ali postoje trenuci kada se volim družiti, idem na ples, upoznajem prijatelje, provodim vrijeme s obitelji. Rekao bih da vodim aktivan način života, ali nakon svake aktivnosti treba doći odmor, a ja onda radije ostanem kod kuće i samo pogledam film ili pročitam dobru knjigu.

NJEZIN TIP MUŠKARCA
Tražim dobrog čovjeka s kojim bih bila zadovoljna. Nadam se da će razumjeti mene i moje snove. On će me voljeti i podržavati bez obzira na sve i ja ću učiniti isto. Tražim čovjeka koji je spreman otvoriti svoje srce i dušu za mene. Onaj tko je spreman osjetiti kako je sjajno biti voljen i može to uzvratiti. Također bih volio da bude romantičan i malo avanturistički nastrojen.

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:

Facebook Comments

By admin

Sličan Sadržaj

You cannot copy content of this page

Najnovije Vijesti
× Kako vam mozemo pomoci
Share via
Copy link