DADA”IMAM 41 GODINU RASTAVLJENA SAM I ZELIM DRUZENJE I VEZU JAVITE MI SE”

LIK
Ja sam dama koja voli živjeti život punim plućima, smatram se ženom s dobrim obiteljskim vrijednostima, jako volim pjevati i već se počinjem profesionalno baviti time, jaka sam i hrabra i imam odlučnosti za sve , volim živjeti punim plućima i baviti se aktivnostima koje volim u svom svakodnevnom životu, ljubitelj sam životinja

INTERESI
Volim pjevati, plesati, glumiti, a najviše volim pjevati. Ja sam pjevač popularne glazbe. Također volim aktivnosti na otvorenom i bavljenje sportom.Ti su trenuci oblikovali moj karakter – odrasla sam u djevojku punu ljubavi i brige. Trudim se svima pružiti samo dobrotu i ljubav. Smatram se optimističnom i pozitivnom osobom. Siguran sam da je u ovom životu sve moguće. Ja sam sretna djevojka i volim usrećivati ​​i ljude oko sebe. Za mene je glavna stvar u životu ljubav i obitelj. Siguran sam da to ništa ne može zamijeniti.

NJEZIN TIP MUŠKARCA
Tražim muškarca s kojim imam dobre obiteljske vrijednosti, želim gospodina koji me zna cijeniti i podržati te mi pomoći da napredujem i to zajedno kao par, želim uspostaviti vezu sa zrelom osobom , muškarac pun poštovanja koji me zna cijeniti kao ženu,Tražim muškarca koji vodi zdrav stil života. Privlači me čovjek dobrog srca i pametan. Sve druge stvari mogu prihvatiti kod muškarca sve dok mu se sviđam.Ja sam draga i privržena žena koja se pridružila ovoj internetskoj stranici za upoznavanje. Brižna sam i odana. Vjerujem u Boga i imam kršćanske vrijednosti u krvi, ali sam tolerantan prema drugim religijama ili čak nevjernicima. Prijatelji me smatraju srčanim i uvijek spremnim pomoći ženi. I ja sam uspješan u poslu, ali nisam uspješan u privatnom životu, možda ćete to promijeniti?

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:

Facebook Comments

By admin

Sličan Sadržaj

You cannot copy content of this page

Najnovije Vijesti
× Kako vam mozemo pomoci
Share via
Copy link