LEPOSAVA!IZ CRNE GORE SAM I TRAZIM MUSAKRCA ZA ZAJEDNICKI ZIVOT NA SELU JAVITE SE

Interesi

Moj život je moj hobi i radim sve da svaki dan počnem sa osmehom.Duboko se bavim sportom, posebno boksom, što me održava u odličnoj formi i podiže mi samopouzdanje. Moja ljubav prema automobilima se proteže na uživanje u vožnji i učešće na automobilskim događajima, što je značajan dio mog života. Kuvanje je još jedna moja strast; Uživam u stvaranju novih recepata i dijeljenju divnih jela sa prijateljima i porodicom. Putovanja su mi od suštinskog značaja jer mi omogućavaju da istražujem nove kulture i iskustva.

Licni Opis

Smatram se prijateljskom, otvorenom, druželjubivom, iskrenom, punom ljubavi, ljubaznom i vrlo druželjubivom osobom! Volim stabilnost u vezama, ne mogu da budem sa muškarcem koji voli drame i koji nema stabilan stav. Puna sam poštovanja i kreativnosti, možemo se otkriti i cijeniti vrijeme provedeno zajedno, mislim na svaku vezu, i romantičnu i prijateljsku.

Tražim

Veoma mi je važno da moj muškarac bude uravnotežen, vaspitan, dobrodušan, otvoren i samodovoljan. Bez loših navika i ovisnosti. Poštovanje i pamet je veliki bonus, ne plaši se kućnih poslova i može da deli kućne poslove 50/50. Sanjam o mirnoj vezi, bez intriga i skandala, sa zajedničkim planovima za budućnost. Spreman sam da se potpuno rastvorim u ljubavi, ali samo ako sam siguran da je to zauvek. Ne zanimaju me kratkoročne veze i nadam se da ću naći muškarca koji traži isto. Takođe želim da upoznam čoveka koji pristane da živi 6-12 meseci zajedno pre bilo kakvog braka da testiram i da vidimo kako se možemo dobro slagati zajedno.

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD

Facebook Comments

By admin

Sličan Sadržaj

You cannot copy content of this page

Najnovije Vijesti
× Kako vam mozemo pomoci
Share via
Copy link