JOVANA IZ ZEMUNA TRAŽI PREVARENOG LJUBU! Atraktivna Srpkinja nudi brak Albankinoj žrtvi: Mene novac ne zanima!

Da, ipak, ima poštenih i dobrih žena koje žele da se udaju iz ljubavi dokaz je Jovana iz Zemuna. U pitanju je uspešna poslovna dama koja,nažalost, još uvek nije uspela da pronađe pravog domaćina kao što je Ljuba kojeg je prevarila albanska mlada, a dao joj je za nju 4.500 evra u kešu!

Atraktivna plavuša reagovala na priču o srbinu Ljubi
Atraktivna plavuša reagovala na priču o srbinu Ljubi foto: Privatna arhiva

Njega je sa 40 i kusur godina usamljenost dovela do očaja, jer mu stari roditelji okopneli čekajući unuče,zbog čega je preduzeo korake očajnika, o čemu je Kurir pisao.

Zaslepljenost željom da postane muž i otac čini ga idealnom žrtvom prevaranata. To se upravo desilo Ljubi koji nije uspeo da pronađe devojku iz Šumadije koja bi život sa njim delila na selu pa je krenuo po mladu put Albanije. Iako je ruta dugačka, a benzin skup, ta ruta nije mogla da košta bar 7.000 evra, koliko je ovaj čovek dosad dao.

On čak nije ni bio svestan da je prevaren. Kaže samo da je loše sreće. Njegov rođak je pre nekoliko godina ispričao ovu priču zbog onih koji kreću put Albanije po mladu, sa porukom – otvorite oči!

Jovana Zemun
foto: Privatna arhiva

Jedna dama je čitajući ovaj tekst ostavila broj telefona na našem portalu. Mi smo je kontaktirali. U prvom trenutku se javila njena drugarica. Nakon što smo se predstavili, sagovornica je oduševljeno predstavila svoju drugaricu:

– Jovanu tražite? Vi ste iz Kurira, e, hvala vam što ste se javili. Evo sad ću sa zadovoljstvom da vam je dam – rekla nam je dama koja se javila i dok je dozivala prijateljicu u dahu nam je ispričala nenu biografiju.

– Njoj treba muškarac kao što je Ljuba! Jovana ima 38 godina i nikada se nije udavala. Ima dosta zemlje kako u Zemunu tako i u Čortanovcima, bira stan pošto su joj uzeli za put koji je nesebično ustupila. Želi petoro dece, kuva, čisti i prelepa je – izgovorila je drugarica koja je očito dobar provodažija.

Zatim se javila Jovana.

– Moja drugarica voli da se šali na moj račun. Ali, istina je da je danas teško naći pravog muškarca. Pročitala sam vaš tekst i prilično se šokirala na šta su sve žene spremne. Nema lepšeg mesta od Šumadije, nadam se da će mi se Ljuba javiti, zato sam i ostavila kontakt, a mene novac ne zanima – rekla je ova poštena i časna Zemunka.

IZVOR>STIL.KURIR.RS

Facebook Comments

By admin

Sličan Sadržaj

You cannot copy content of this page

Najnovije Vijesti
× Kako vam mozemo pomoci
Share via
Copy link