UDALA SAM SE ZA USVOJENOG SINA! Ispovest digla zemlju na noge: Odgajala sam ga od 14, sad su mi oduzeli decu

Pročitajte ispovest majke koja se udala za usvojenog sina nakon što ga je odgajala od 14. godine!

Priča Ajsile Čiževskaje Mingalim (53) iz Tatarstana u Rusiji ostavila je stručnjake za zaštitu dece u šoku. Ona je odlučila da stupi u brak sa 22-godišnjim Danijelom Čiževskim, usvojenim sinom kojeg je odgajala od njegove 14. godine. Upoznala ga je kad je imao 13, dok je pevao u sirotištu. Odlučila je da ga usvoji, a 8 godina kasnije život im se preokrenuo.

 

žena se udala za usvojenog sina

“Naš odnos je savršen. Ne možemo da živimo jedno bez drugog. Na istoj smo talasnoj dužini”, rekla je ona novinarima.

 

Majka i njen usvojeni sin venčali su se prošle nedelje, a vlasti su odlučile da preuzmu starateljstvo nad njenom drugom usvojenom decom. Ajsila je pored Danijela usvojila još jednog dečaka i četiri devojčice. Neka deca su sada smeštena u domove za starenje, dok su druga vraćena biološkim rođacima.

 

Ajsila ne krije da želi da vrati decu, kao i da se nada da će uspeti. Danijel je istakao da veruje da će “porodica moći da živi slobodnije u Moskvi”. Ajsila navodno ima biološkog sina iz prethodnog braka, ali detaljnije informacije o tome nisu poznate.

 

 

žena se udala za usvojenog sina

Podsetimo, ovo nije jedini slučaj koji je zaprepastio javnost. Veliku pažnju privukli su Danijel i Ana Par koji su brat i sestra, a koji imaju dvoje dece. Po zakonu im je zabranjeno da stupe u brak jer su u krvnom srodstvu, a najveća želja im je da se venčaju. Pročitajte celu njihovu priču!

IZVOR”(RBSM-RADIO)

Facebook Comments

By admin

Sličan Sadržaj

You cannot copy content of this page

Najnovije Vijesti
× Kako vam mozemo pomoci
Share via
Copy link