MARIJANA(37)”RADIM KAO SOBARICA I TRAŽIM PRIJATELJA I SAGOVORNIKA JAVITE SE”

LIK
Ako je danas biti romantičan zločin – onda sam ja kriva, ali želim se držati za ruke, gledati njen zalazak ili izlazak, što više voliš? Želim davati i primati mala iznenađenja, želim izmamiti osmijeh svom muškarcu! Vjerujem da za mene postoji muškarac, koji će me štititi kada trebam, koji će me zvati svojom djevojkom, a onda nevjestom i ženom pred svojim prijateljima i ponosit će se time. Imam pozitivan stav prema životu i vjerujem da te mogu uvjeriti da je život dobar!Ja sam jednostavna dama velikog srca. U najboljim sam godinama da se ponovno zaljubim i nikad ne pustim svog muškarca. Ovo je moj glavni cilj ovdje. Originalan sam, svijetlog pogleda na jednostavne stvari, lagan, samouvjeren, odan, odlučan, nježan i strastven. Ja sam senzualan, romantičan. Imam veliki izbor interesa. Ne izdajem i uvijek se zalažem za svog muškarca bez obzira što se događa u našem životu.

INTERESI
Jako volim ići u kino, ali je tako neugodno ići sama, pa moram sve nove filmove gledati kod kuće! Hoćeš li ti biti taj koji će poći sa mnom? Volim i kućne dekoracije i sve sitnice koje će naš dom učiniti ugodnim i udobnim! Da nisam doktor – mislim da bih bio dizajner interijera!

NJEZIN TIP MUŠKARCA
Volila bih upoznati nekoga tko traži partnera. Tko poštuje žene i želi ženu porijekla u svom životu! Ne treba mi superman, treba mi samo muškarac, koji će biti spreman voljeti i biti voljen! Vjerujem da dobar odnos počinje bliskim prijateljstvom, razumijevanjem i poštovanjem!Ne tražim ovdje nekog idealnog. Moj muškarac je prosječnog izgleda, ali bogatog unutarnjeg svijeta i velikog srca, ozbiljnog stava prema životu. Mora biti pošten, lagan, veseo. Zna me čuvati, molim te, i nikad mi ne dosaditi. Pouzdan je, nježan i strastven. On je je moj, a ja njegova.Jako mi je važno da pored sebe imam snažnog i brižnog muškarca. Sanjam o tome kako zajedno gradimo snažne i vjerne odnose, kako provodimo vrijeme sa svojom obitelji. Važno mi je da zajedno možemo raditi ne samo globalne stvari, već i male stvari, kao što su sutra ujutro zajedno kuhati, šetati parkom. Važno mi je da je moj muž sretan pored mene i želim mu biti žena.

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:
FACEBOOK

Eka

Facebook Comments

By admin

Sličan Sadržaj

You cannot copy content of this page

Najnovije Vijesti
× Kako vam mozemo pomoci
Share via
Copy link