OSTALA JE SAMA SA VOZAČEM U AUTOBUSU! Gledao je na retrovizoru, a ono što je uradio poslije ju je šokiralo!

Većina žena se plaši da putuje noćnim prevozom, naročito ako su same i u autobusu nema previše ljudi.Često se dešava da vozači ili kondukteri noćnih prevoza napadnu devojke ili žene i iako nisu svi isti, zbog ovih slučajeva često mislimo da ipak jesu

 

Šna Kamal (19) vraćala se sama s posla noćnim autobusom.

Njena kuća je bila na poslednjoj stanici, a na pretposlednjoj su svi preostali putnici izašli napolje, osim nje. Kada je shvatila da je sama s vozačem u autobusu, osetila je strah koji je postao još veći kada je primetila da autobus stoji a vozač je posmatra u retrovizoru.
Međutim, ono što je vozač uradio, sve je ostavilo bez teksta.
Evo Tininog originalnog posta (na švedskom):
Naime, Šna je pitala vozača zašto ne kreću, a on je rekao da želi da se uveri da se ništa neće dogoditi ženi koja je upravo izašla iz autobusa.

Devojka je bila oduševljena, a to je podelila i na društevnoj mreži Fejsbuk.

 

U statusu piše: “Mislim da sam upravo upoznala najboljeg vozača autobusa na svetu! Kada su iz autobusa izašli jedna žena i grupa mladića, ostala sam sama s njim. Stajali smo u mestu, a ja sam ga pitala zašto ne kreće.

Rekao je da želi da se uveri da se ništa neće dogoditi ženi koja je izašla. I upravo je to i uradio. Sačekao je da uđe u kuću, a grupa momaka je otišla na suprotnu stranu. Kasnije je stao bliže mojoj kući, jer je bio mrak. Nema bolje osobe od njega. Hvala vozaču s linije 753 na brižnosti.”
Incident se dogodio u jednom gradu u Švedskoj, ali se to moglo dogoditi bilo gdje u svijetu. Ono što je sigurno je da je ovaj vozač autobusa uzor vozačima autobusa svuda. Molimo podijelite njegov jednostavan, ali značajan gest ako se slažete da je to sjajan dokaz da je osnovna čovječanstvo živa i zdrava.
IZVOR:(RBSM-RADIO)

Facebook Comments

By admin

Sličan Sadržaj

You cannot copy content of this page

Najnovije Vijesti
× Kako vam mozemo pomoci
Share via
Copy link