ELIHAMANA’IMAM 44 GODINE IZ SARAJEVA SAM I ZELIM DRUZENJE I RAZMJENU SLIKA

Interesi

Zaljubljenik sam u putovanja s posebnim mjestom u srcu za Bali, moje najistaknutije odredište koje treba posjetiti. Istraživanje novih mjesta pokreće moju dušu, a Bali, sa svojim zadivljujućim krajolicima, živopisnom kulturom i mirnim plažama, osvojio je moje srce kao nitko drugi. Nadam se da ću se vratiti tamo sa svojim voljenim.

Licni Opis

Bok, ja sam Elihmana , trgovac nekretninama po zanimanju i provodadžija u srcu. Baš kao i pronalaženje savršenog doma, vjerujem da je ljubavna veza otkrivanje idealnog spoja u kojem se sve čini kako treba. U mom svijetu, dobra veza je poput prvoklasne nekretnine – sve se vrti oko lokacije, vremena i malo sreće. Pomažem ljudima da pronađu svoje domove iz snova, a evo, ja sam u potrazi za svojim partnerom iz snova. Šarmantan i pametan, s lakoćom se snalazim i na tržištu nekretnina i na sceni spojeva.

Tražim

Tražim muškarca koji utjelovljuje snagu, brižnost i aktivnu želju za životom. On je netko tko cijeni ljepotu svakog dana i živi sa strašću koja odgovara njezinoj. Ovaj muškarac voli avanturu, bilo da se radi o spontanom vikend izletu ili jednostavnoj šetnji parkom.
Snažan je, ne samo fizički već i emocionalno, pružajući čvrst temelj podrške i razumijevanja. On je nadareni, netko tko grabi prilike i izvlači maksimum iz svakog trenutka. S ljubavlju prema životu koja je zarazna, on donosi radost i energiju kamo god ide. Ako ste netko tko vjeruje u potpuni život i duboku ljubav, možda ste savršen izbor za mene.

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD

Facebook Comments

By admin

Sličan Sadržaj

You cannot copy content of this page

Najnovije Vijesti
× Kako vam mozemo pomoci
Share via
Copy link