OLGA’IZ RUSIJE SAM I PRICAM TVOJ JEZIK ZELIM OZBILJNU VEZU I BRAK DODAJTE ME

Interesi

Trenutno mi je volontiranje glavni hobi! Pomaže mi pronaći smisao i ispunjenje. Pomaganje drugima na ovaj način nije samo hobi, već i poziv koji mi donosi dubok osjećaj zadovoljstva i smisla. Moj put od iskustva gubitka do postajanja svjetionikom podrške drugima pokazuje moju otpornost i suosjećanje, što me čini izvorom inspiracije za moju zajednicu. Ali nadam se da će se vrijeme promijeniti i da ću se moći početi brinuti o sebi i svojoj obitelji!

Licni Opis

Biste li oklijevali potpuno se otvoriti ženi? Budite sigurni da imam vrlo BOGATA iskustva u rješavanju problema i za mene ne postoji niti jedan problem koji ne bih mogao riješiti. Bit ću iskrena, moj sin vrlo često traži pomoć iz psihologije i ja mu moram pomagati svaki dan, želite li ocijeniti moje vještine?
Sigurna sam da nikada nećete požaliti što ste me kontaktirali! U svojim sam godinama uspio napraviti dobru karijeru, kupiti stan u Kharkivu, izgubio ga nakon ruske invazije, preseliti se u Kijev gdje sam započeo život s čiste stranice! Nadam se da ti neće biti problem što imam sina. Pridružio sam se ovoj stranici zahvaljujući savjetu prijatelja.
Zahvaljujući svom radu, sebi i sinu mogu priuštiti sve što nam je potrebno, ali ne mogu kupiti ljubav za novac. Zato sam ovdje.

Tražim

Mnoge žene ne znaju što točno žele u životu, pa to ne mogu pronaći. Što se mene tiče, ja točno znam što želim. Treba mi muškarac koji se zna brinuti ne samo o sebi, već prije svega o svojoj voljenoj ženi. Znam mnogo sretnih priča sa strancima čak i među svojim djevojkama, zato sam ovdje.
Godine su također od velike važnosti, jer želim da moj muškarac bude iskusan i mudar u svim područjima života, za mene izgled mog muškarca nije toliko bitan koliko inteligencija i sposobnost da sa svojim muškarcem razgovaram o bilo kojoj temi.
Ako mislite da odgovarate opisu muškarca mojih snova, započnimo naše upoznavanje sada? Koji je tvoj odgovor?

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD

Facebook Comments

By admin

Sličan Sadržaj

You cannot copy content of this page

Najnovije Vijesti
× Kako vam mozemo pomoci
Share via
Copy link