UDALA SE ZA MUŠKARCA kog je upoznala onlajn NAKON SAMO DVA DANA: “Nikad nisam bila srećnija

Mnogi su izrazili zabrinutost i pitali kako su se tako brzo mogli venčati.

Jedna mlada žena od 19 godina otvorila je svoje srce na Reditu, deleći svoju neverovatnu ljubavnu priču o braku s muškarcem kojeg je upoznala na internetu, svega dva dana nakon što su se prvi put sreli.

Par je pronašao zajednički jezik kroz popularnu video igru Stardew Valley, što je bila početna tačka njihovog iznenađujućeg romantičnog puta.

“Dugo smo bili samo prijatelji u Stardew Valleyu, igrali smo zajedno kad god smo imali vremena. Onda je jednog dana predložio da me poseti, i ja sam pristala. Kada smo se prvi put zagrlili, osećala sam nešto posebno, ali zaljubila sam se u njega iz drugih razloga“, napisala je mlada žena.

Nastavila je objašnjavati kako su proveli dan zajedno, razgovarajući o svemu i svačemu.

“Jednog trenutka sam mu rekla: ‘Volela bih da se mogu udati za muškarca kao što si ti‘, a on je odgovorio: ‘Stvarno?! Želiš li se udati za mene?’ Skočio je da obuje cipele i odveo me po prstenje. Venčali smo se sledećeg jutra i nikada nisam bila srećnija. Nikada nisam osećala takvu radost u vezi s bilo čim. Pre nekoliko nedelja kupio nam je kuću koja će biti gotova za useljenje krajem ovog meseca. Jedva čekam”, istakla j

No, uprkos sreći, mlada žena brine zbog reakcije svoje bake, koja je odgajala od njene 13. godine.

“Moja baka ima srčane probleme i bojim se da bi je moja neočekivana vest o braku mogla jako uznemiriti. Iako je upoznala mog supruga i voli ga, još uvek joj nisam rekla da smo se venčali”, priznala je.

Reakcije drugih korisnika bile su raznovrsne.

Jedan se našalio: “Ovo je top, ne moraš da brineš o izlasku iz faze “medenog meseca” ako ga nikada niste ni imali.”

Drugi su izrazili zabrinutost i pitali kako su se tako brzo mogli venčati.

Mlada žena je pojasnila da su brzo poduzeli korake za venčanje, jer su otišli u zgradu suda odmah nakon odluke i dobili dozvolu za venčanje istog dana.

IZVOR:Srbija Danas/

Facebook Comments

By admin

Sličan Sadržaj

You cannot copy content of this page

Najnovije Vijesti
× Kako vam mozemo pomoci
Share via
Copy link