SLOBODANKA 34″IMAM KUCU NA SELU I SVOJE IMANJE ZELIM VREDNOG ZA BRAK:

Interesi

Sigurna sam i zadovoljna sama sobom, ali život je namijenjen dvoje, a bez ljubavi ne mogu zamisliti ovaj svijet. Uživam u putovanjima, plažama, glazbi i pjevanju, uređenju doma, filmovima i plesu te slavim posebne prigode sa svojim prijateljima. Ja sam šarmantna, strastvena, neovisna, iskrena, imam odličan smisao za humor. Obitelj i prijatelji su mi jako važni. Kada se ljudi ponekad pitaju da me opišu, često se koristi izraz “svjećica” ili sunce. Znam izraziti svoje mišljenje i dobiti ono što želim, ali to činim s osmijehom. Poznato je da brzo procjenjujem prve dojmove (osobno i profesionalno) i općenito ne odustajem od svog početnog zaključka. Smatraju me vrlo velikodušnom osobom u svim aspektima mog života, posebno u prijateljstvu, obitelji i ljubavi. Rečeno mi je da sam pametna, lijepa i osjećajna – samo prava žena) Tražim muškarca koji dijeli moje poglede na ljubav, obitelj i prijatelje i spreman je na sve to da počne od mene.

Licni Opis

Volim sport, on je dio mog života. Volim prirodu i svaki njen dio: životinje, cvijeće, rijeke… Volim gledati ljubazne komedije. Šetnje po parkovima i iskreni razgovori su moja slabost. Ponekad volim slikati.Romantična sam, osjećajna, brižna i puna ljubavi, ali u isto vrijeme jaka, samouvjerena i uporna. Emotivna sam i ranjiva, ali nikad ne odustajem. Vrijedna sam i moram raditi na sebi. U vezama sam odana i vrlo iskrena, svom muškarcu dajem svu svoju ljubav, dajem sve od sebe da on bude najsretniji. Aktivan sam i pustolovan i toliko sam uzbuđen što ću otkriti nešto novo u ovom svijetu, mislim da ima toliko čuda. I veliko zadovoljstvo bit će podijeliti ovo iskustvo sa svojim voljenim, hodati ruku pod ruku. Imam sina i on je moj svemir. Imam dobar posao, dijete, ali nemam dobrog muškarca pored sebe da se osjećam kao slaba žena. Treba mi netko tko će mu dati svu svoju ljubav, nježnost i brigu.

Tražim

Tražim čovjeka s kojim se mogu izgubiti u razgovoru jednako lako kao što možemo podijeliti jedan od onih trenutaka ugodne tišine u zagrljaju. Volim se smijati i šaliti. Želim dijeliti obje naše strasti, neke svoje, neke tvoje, neke nove koje pronađemo zajedno…
Muškarac kojeg bih željela upoznati samouvjeren je i samouvjeren, ali nije drzak s prenapuhanim egom. Tražim tipa koji me može držati na nogama i kada su u pitanju intelekt i energija. Ne postoji ništa što neću učiniti da podržim ljude do kojih mi je stalo, ali ako mislim da griješite, reći ću vam i nadam se da ćete učiniti isto za mene.

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD>

Facebook Comments

By admin

Sličan Sadržaj

You cannot copy content of this page

Najnovije Vijesti
× Kako vam mozemo pomoci
Share via
Copy link