Katarina (62) živi u braku bez INTIMNIH ODNOSA pa si je našla 23 godine mlađeg ljubavnika: ‘Udovoljavam si koliko mogu’

ožu30,2024

Katarina i njen suprug uskoro slave 40 godina braka, a ona tvrdi da bi joj bilo bolje da se nije udavala….

 

Katarina (62) je za portal Moje vrijeme otkrila da je brak za nju “tek prazna forma, bez ljubavi i sreće” te osjeća da je uz supruga život potratil

Katarina i njen suprug uskoro slave 40 godina braka, a ona tvrdi da bi joj bilo bolje da se nije udavala.

 

“Pred vratima nam je 40. godišnjica braka i kad sve sagledam, bolje da se nikad nisam ni udavala. No, dolazim iz malograđanske sredine i praktički sam bila prisiljena udati se za prvog kandidata. Možda je u početku bilo ljubavi. Rodila sam dva sina, kupili smo kuću, onda se dogodio i rat. Ja sam pokušavala biti majka i mužu i djeci”, otkrila je.

Kad su odrasli, Katarinini sinovi su sa svojim djevojkama živjeli s njom i suprugom.

 

Ostala je bez posla i sve je krenulo niz brdo

“Činilo mi se kao da imam četvero djece. Onda je i to sve krenulo nizbrdo, muž je s 45 godina ostao bez posla. Ja sam radila na poslu i kod kuće. Pozitivno u svemu tome bilo je to što su nas djeca vukla za sobom, u mlado društvo i tu sam se našla. Ali, onda sam i ja ostala bez posla”, ispričala je.

Katarina je sa svojom plaćom plaćala kredit i ostale kućanske troškove, pa je bilo grozno kad je ostala bez posla.

“Koliko su godine projurile mimo nas shvatili smo tek kad smo ostali sami. Tada sam uvidjela da smo muž i ja ne dva različita svijeta, nego dva različita svemira. On niti je duhovit, niti je društven, ne pleše, a na feštama mu je bitno samo da nađe društvo na šanku. Ja sam s druge strane vesela, duhovita i društvena. Nakon otkaza našla sam nekoliko poslova i radila svašta, dok je on samo sjedio doma”, ispričala je.

Suprug je pratio po gradu

Katarina je dugo vremena bila usamljena, pa je preko Facebooka potražila društvo.

“Onda sam se okrenula Facebooku i počela se dopisivati s mlađim muškarcem. Ponovno sam se vratila u divne dane mladosti, smijeha, veselja, poskrivećki odlazila s tim muškarcem na zabave, dok mi muž nije počeo kopati po mobitelu pa je našao naša prekrasna dopisivanja. Pratio me po gradu, djecu okrenuo protiv mene, a što je najgore, ja sam se bila istinski zaljubila”, priznala je.

Katarinin ljubavnik je od nje mlađi 23 godine i ona je svjesna da njih dvoje nemaju budućnost.

“Nije tu bilo nikakve šanse za budućnost, a i nisam mogla otići od nezaposlenog muža, trebala sam ga uzdržavati. Svog muža ne volim, živimo kao cimeri, predbacuje mi ljubavnika.

A ja samo živim od sjećanja na ta lijepa vremena. Još uvijek se ponekad nađemo, svaki dodir, svaki poljubac mi je dragocjen. Uglavnom kad sve sagledam, svoj život sam potratila, ali bez obzira na godine udovoljavam si koliko mogu i sada sam samoj sebi na prvome mjestu”, istaknula je.
IZVOR:(RBSM-RADIO)

 

By admin

Sličan Sadržaj

You cannot copy content of this page