Slavlje kod Mahire: Ponosna mama objavila sretne vijesti, a njen muž Saladin ne skida osmijeh s lica Slavlje Kod Mahire: Ponosna Mama Objavila Sretne Vijesti, A Njen Muž Saladin Ne Skida Osmijeh S Lica - Najnovije Vijesti

Slavlje kod Mahire: Ponosna mama objavila sretne vijesti, a njen muž Saladin ne skida osmijeh s lica Slavlje Kod Mahire: Ponosna Mama Objavila Sretne Vijesti, A Njen Muž Saladin Ne Skida Osmijeh S Lica

velj26,2024

Slavlje kod Mahire: Ponosna mama objavila sretne vijesti, a njen muž Saladin ne skida osmijeh s lica

Mahira Hajdarpašić koja je osvojila simpatije ljudi širom svijeta svojom nesebičnom brigom prema prvom suprugu Esedu, koji je bio nepokretan, večeras proslavlja rođendan svoje kćerke Sumeje. Na svom Instagram nalogu, Mahira je podijelila emotivnu rođendansku čestitku, izražavajući želje za zdravljem i srećom svoje nasljednice.

 

Da mi budeš zdrava i živa još puno godina. Voli mama najviše”, napisala je ponosna Mahira, dijeleći svoju ljubav i toplinu sa svima koji je prate na društvenim mrežama.

Njen suprug Saladin se odmah pridružio čestitkama, dijeleći zajedničku fotografiju iz automobila i dodajući svoje srdačne želje: “Uvijek sretna, zdrava i vesela bila. Sa nama, naravno.”

Očigledno sretna porodica Hajdarpašić potom je nastavila proslavu u restoranu Kilim, a Saladin je podijelio sretan trenutak s pratiocima objavom fotografija sa proslave na kojoj se vidi da im se pridružio i Imran, Mahirin sin.

Mahira je u ranijim intervjuima istakla koliko su njena djeca povezana sa njenim drugim suprugom Saladinom, koji ih pazi i voli kao da su njegova sopstvena.

Ispod u intervju poslušajte detaljnije o odnosu Saladina i njene djece:

 

 

Ova porodična priča postaje inspiracija i primjer ljubavi, požrtvovanja i zajedništva, stvarajući snažne i neprekidive veze unutar ove porodice.

IZVOR:(senzacija.ba)

By admin

Sličan Sadržaj

You cannot copy content of this page