MIRJANA”IMAM 25 GODINA I ZELIM UPOZNATI STARIJE JAVITE MI SE”

Interesi

Kuhanje, posjet izložbama, šetnje, parkovi, susreti s prijateljima.Ja sam sladak i nježan cvijet koji treba ljubav i pažnju. Ja sam ljubazna, pristojna i smirena dama koja voli osmijeh. Pokušavam dobiti radost i zadovoljstvo od svega u životu. Nikad mi nije dosadno niti sam depresivan, ali uvijek sam uključen u nešto. Komunikativna sam i romantična. Bit ćete tretirani kao kralj!

Licni Opis

Ja sam žena koja živi pošteno, vjeruje u Boga i dobre ljude. Cijenim iskrenost i dobrotu. Ja sam nježna žena puna ljubavi koja stvarno voli ugodne večeri sa svojim voljenim. Vjerujem da ću ga ovdje sresti. Ja sam žena koja prije svega želi stvarno živjeti u svijetu ljubavi gdje vjerujemo jedno drugome i jedno drugom smo apsolutno sve.U ljubavi možemo puno postići ako se naš odnos gradi na ljubavi i povjerenju. Želim osjetiti ljubav od tvog dodira, želim osjetiti naježenost od tvojih poljubaca, želim osjetiti brigu od tvog pogleda, želim osjetiti stabilnost iz tvog stava.

Tražim

Bilo bi lijepo upoznati muškarca koji je apsolutno psihički stabilan, pošten, dovoljno hrabar da kaže istinu i zainteresiran za ozbiljnu vezu s jednom ženom. Želim muškarca s velikim i toplim rukama u koje će me omotati i nikada ne pustiti. 🙂

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:

By admin

Sličan Sadržaj

You cannot copy content of this page