MARIJANA JE DOBILA DETE SA ITALIJANOM I TADA JE POČEO PAKAO: Zbog plana koji je skovao sa roditeljima, videla je sina samo 4 puta! Sada očajnički traži pomoć!

Bivša ruska manekenka Marijana Žukova (34) očajnički se bori za starateljstvo nad sinom Gabrijelom.

Gabrijel je rođen je 19. decembra 2017. godine u švajcarskom Luganu. Žukova ga je dobila sa Italijanom Đerardo (25), s kojim je bila u kratkotrajnoj vezi, ali kada ga je upoznala nije mogla ni da pomisli da će joj se život pretvoriti u pakao.

“Nije želeo dete. Tražio je da abortiram i raskinuli smo”, kaže ona.

Dok je bila u drugom stanju, otac se uopšte nije javljao, ali je došao čim se porodila i tražio da urade test očinstva. I tada su počeli problemi.

Danas, bivša manekenka gleda u prazan krevetac, nakon što je policija katona Tičino u oktobru odvela mališana, koji je tek bio napunio devet meseci. Posle toga je videla dete samo četiri puta, i to samo na jedan sat, pod nadzorom regionalne Omladinske službe ARP. Svaki put je morala da plati 200 švajcarskih franaka.

“Nisu mi dali ni da ga slikam. Zašto ne mogu da ga gledam svaki dan? Zašto mi ne vrate sina? Potrebna mu je majka – kaže očajna Ruskinja.

Čim je očinstvo potvrđeno, doputovali su Đerardovi roditelji iz Napulja. Obećali su majci da će se postarati da dete dobije boravak i poverovala im je. Otac je uzeo detetovu krštenicu.

“Tražili su da potpišem saglasnost da Gabrijel bude prijavljen kod Đerarda u Masanju, kako bi dobio boravak u Švajcarskoj. Mislila sam da je to u redu, jer beba ionako ostaje kod mene u Porci”, priča ona.

Međutim, otac i njegovi roditelji imali su drugačiji plan. Gabrijel je jedini unuk Đerardovih roditelja i želeli su da on bude jedini staratelj.

“Ponašali su se prema meni kao da sam surogat majka”, priča Ruskinja.

Izvadili su detetu italijanski pasoš, a krštenicu je Đerardo zadržao. Bez krštenice, Žukova nije u mogućnosti da zatraži rusko držaljvanstvo za dete.

U septembru su je prijavili vlastima, jer joj je viza istekla. Mora da napusti Švajcarsku, a da stvar bude još gora, optužili su je za alkoholizam i narkomaniju.

Omladinska služba im je poverovala i poslala policiju u Porcu da uzme dete. Za svaki slučaj, objasnili su joj, priznavši da optužbe na njen račun nisu potvrđene.

Ruskinja je posle toga podnela rezultate narko-testova, koji su bili negativni, ali ni to nije pomoglo.

Smršala je 16 kilograma, a noću ne može da spava.

“Šta sam skrivila?”, pita se ona.

Čak i majkama koje su nekog ubile dozvoljavaju da zadrže bebu u zatvoru, a meni su ukrali sina”, rekla je.

IZVOR:KURIR.RS

By admin

Sličan Sadržaj

You cannot copy content of this page

Share via
Copy link