SMILJANA”IMAM 27 GODINA I ZELIM RAZMJENU SLIKA I DOPISIVANJE JAVITE SE”

pro7,2023

Interesi:

Volim se baviti sportom, puno plivati, putovati i razvijati se, a jako volim plesati – uvijek daje energiju.Moja strast je fitnes, plivanje, golf. Ne mogu ni zamisliti svoj život bez ikakve fizičke aktivnosti i kretanja. Volim i putovati. Svaki dan radim jogu, neku gimnastiku ili istezanje. Za mene je joga alat za samoiscjeljenje na svim razinama, samoregulaciju i samodisciplinu.Dosta sam društven i pozitivan. Znam što je prava obitelj i obiteljske vrijednosti! Želim reći da mi je vrlo važno stvoriti ugodan obiteljski život i tradiciju. Odrasla sam u takvoj obitelji i imam prekrasan primjer! Ja sam netko tko definitivno ima vremena za sve što mi je važno. Mogu vas uvjeriti da sam puna ljubavi, nježna, ženstvena i duboko brižna žena. Ja sam žena koja vjeruje da ljubav postoji u našoj duši i srcu.

Samoopis:

Ujutro sam nježan i brižan, volim kuhati divan doručak i uživati ​​u novom danu. I mogu ti napraviti doručak u krevet! Mislim da će vam se jako svidjeti! A navečer sam strastvena i puna energije. Ali ponekad ipak postoje trenuci kada se osjećam usamljeno, a to je sada.

Smiljana  traži:

Trebam partnera za životno putovanje u kojem ćemo zajedno uživati. Život je pun različitih emocija i snažne energije. Dočekivati ​​svitanje i ispraćati zalaske sunca je najbolja stvar u životu, zar ne? Želim vidjeti podršku, brigu i poštovanje u svom muškarcu i spremna sam uzvratiti. Ostalo ću ti reći osobno. Jeste li spremni doći u moj svijet ljubavi i nježnosti?Siguran sam da ovdje tražim svoju ljubav. Znam što želim. Moj muškarac je “moja osoba” što se tiče interesa, pogleda na život, po mom ukusu, po mom svjetonazoru i mentalitetu. Nadam se da će biti brižan i pažljiv, odgovoran i pun razumijevanja, velikodušan i naravno da će me voljeti! Moj čovjek je “Muškarac” s velikim slovom koji se ne boji pokazati svoje prave osjećaje i uvijek je iskren

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:;

By admin

Sličan Sadržaj

You cannot copy content of this page