GOGA”IMAM 36 GODINA I ZIVIM U AUSTRIJI ZELIM UPOZNAVANJE I DRUZENJE JAVITE SE”

Interesi

Volim gledati različite zemlje i lijepa mjesta. Volim ići u duge šetnje, slikati, baviti se sportom, putovati i kuhati neobičnu hranu.Ja sam zaljubljenik u konjički sport. Jašem konje od malena i to mi je oduvijek bila strast. Ništa ne volim više od osjećaja slobode i moći koji dolazi s galopom kroz polje na leđima snažnog i lijepog konja. Jedan od mojih najdražih konja je Bambi, zadivljujuća kobila nježne naravi i zlatnog srca. Već godinama brinem o njoj i postala je kao član moje obitelji. Pobrinem se da joj dam najbolju moguću hranu, njegu i pažnju, jer ona ne zaslužuje ništa manje. Bambi je moj ponos i dika, bez nje ne bih mogla zamisliti svoj život. Jedan od mojih najvećih snova je da izgradim kuću sa svojim voljenim čovjekom, da imamo mjesto koje ćemo zvati svojim i mjesto gdje će Bambi živjeti. Zamišljam ugodan dom s prostranom stajom i puno prostora za Bambija za lutanje i igru. Važno mi je da moj partner dijeli moju ljubav prema konjima i da razumije koliko su mi važni. Želim graditi zajednički život koji se vrti oko naših zajedničkih strasti i vrijednosti.

Self Description

U meni gori strastvena vatra. Vidjet ćete moje svjetlucave oči kada pogledam nešto što mi se jako sviđa. Otvorena sam, ponekad malo sramežljiva, ali sa svojim muškarcem mogu biti ono što jesam. Želim biti gorka čokolada za ljude oko sebe s mekim ukusnim punjenjem za one koji me poznaju. Formirao sam ciljeve za budućnost.Kao introvert, uvijek sam bio netko tko cijeni vrijeme koje sam proveo sam i svoj osobni prostor. Nastojim se držati za sebe i nije mi uvijek ugodno u velikim društvenim situacijama. Ali dok sam izvana možda rezerviran, zapravo sam osoba od povjerenja. Vjerujem da je povjerenje temelj svake jake veze, bilo da je riječ o prijateljima, obitelji ili romantičnim partnerima. Naravno, povjerenje nije nešto što mi lako pada. Ne puštam bilo koga u svoj svijet – treba vremena i truda da se otvorim i otkrijem svoje pravo ja. Ali kad to učinim, postajem žestoko lojalan i predan. To ne znači da sam naivan ili da automatski vjerujem svakome koga sretnem. Naprotiv, zapravo sam vrlo pronicljiva kada se radi o tome koga puštam u svoj život. Ali kad pronađem nekoga s kim se osjećam uistinu ugodno, to je lijepo i vrijedno iskustvo.

Tražim

Želim da moj partner bude ozbiljan i odgovoran za svoje riječi. Moj bi partner trebao imati visoke obiteljske i vjerske vrijednosti. Nisu mi bitne godine i materijalno stanje. Ja nisam materijalna žena. Najvažnije je da između dvoje ljudi postoji to razumijevanje. Tada će to biti čvrst temelj za izgradnju odnosa.

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:

By admin

Sličan Sadržaj

You cannot copy content of this page