RADMILA-RADA”IMAM 27 GODINA I RADIM U KLADIONICI ZELIM TAJNU VEZU”

Interesi:

Glazba, sviranje klavira, pjevanje, aktivnosti na otvorenom, rolanje, vožnja bicikla, kuhanje, volim kuhati i jesti ukusnu hranu.Imam mnogo interesa kojima posvećujem puno pažnje. Uživam provoditi vrijeme sam, baviti se aktivnostima kao što su čitanje i slušanje glazbe, kao i izlaziti s obitelji i prijateljima. Volim kuhati i važno mi je jesti zdravu hranu. Aktivan sam u životu i dosta pažnje posvećujem sportu. Volim ići u teretanu i plesati. Obožavam putovanja i prirodu. Volim provoditi vrijeme vani, šetati i ići na piknike. Pomažem napuštenim životinjama. Imam kućnog ljubimca – slatku mačku.

Samoopis:

Ja sam nježna dama dobrog srca i ranjive duše. Ali spremna sam okružiti svog muškarca pažnjom, privrženošću i strašću. Stvorite udobnost i udobnost u našem domu. Volim kuhati, volim djecu, životinje, ponekad radim kao babysitter, druženje s djecom mi predstavlja zadovoljstvo. Volim se smiješiti i uživati ​​u životu. Kod čovjeka cijenim smisao za humor i pozitivne misli. Mogu reći da su mi usne meke i osjetljive. Želite li se u to uvjeriti? Ako ste spremni biti sa damom poput mene, pišite mi, ne bojte se.Ja sam vesela, ljubazna i iskrena žena. Imam puno prijatelja pa mogu reći da sam društven, odan i pošten. Volim biti u skladu sa svojom okolinom i osjećati se sigurno u njoj. Imam uravnotežen stav prema svemu. Privržena sam, širokogrudna i puna života.

Rada  traži:

Tražim muškarca pored kojeg ću biti kao iza kamenog zida, ničega se neću bojati. Želim muškarca koji će me uvijek podržati u teškom trenutku, kao što ću ja njega uvijek podržati. Treba mi muškarac koji se ne boji pokazati svoje osjećaje, volim zagrljaje i poljupce, zato mi je to toliko važno. Jeste li spremni za obitelj? Ako je tako, onda se naši putovi mogu spojiti.Tražim dobrog, suosjećajnog, prijateljski nastrojenog, inteligentnog, odanog, brižnog muškarca punog ljubavi. Uz sebe vidim čovjeka koji je sportski, aktivan i vodi zdrav stil života. Želim upoznati muškarca u kojeg ću se zaljubiti i s kojim ću provesti život. Želim dijeliti život s nekim tko želi istraživati ​​svijet zajedno sa mnom. Želim da podijelimo nova iskustva i svaki dan ispunimo radošću i veseljem. Trebala bih znati da što god se dogodi, on će biti uz mene, a ja ću biti uz njega.

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:

By admin

Sličan Sadržaj

You cannot copy content of this page