SPAVALA SAM SA TROJICOM ZA VEČE: ISPOVEST DEVOJKE KOJA JE RADILA ZA SRPSKOG KRALJA Podvođenja!

stu20,2023

– Mihajla sam upoznala 2008. godine u jednom noćnom klubu i, kad sam počela da radim za njega, proživela sam pravi pakao. Obećavao mi je kule i gradove, a kad sam mu saopštila da napuštam najstariji zanat, morala sam da mu isplatim 20.000 evra – ovo je u ispovesti za Kurir otkrila Tamara (prezime poznato redakciji) koja je tri godine radila za makroa Mihajla Maksimovića.

Kralj srpske elitne podvodjenja je pod istragom zbog sumnje da je organizovao mrežu od nekoliko desetina devojaka u okviru koje je nedavno uhapšena i starleta Milica Živanović – Mimi Oro.

– U ovo sam ušla pre pet godina jer mi je bio potreban novac. Mihajla sam upoznala u klubu u kojem sam radila kao go-go igračica. Bio je fin i slatkorečiv, a izgledao je kao dobar čovek. Obećavao je svašta, tvrdio da ću maksimalno biti zaštićena. Govorio mi je da sam prelepa i da će klijenti otkinuti za mnom, što će mi doneti odličnu zaradu – kaže Tamara i kroz suze nastavlja:

– Pokazao mi je fotografije devojaka koje rade za njega. Sve su bile lepe i delovalo je kao da su zadovoljne. Pristala sam. Nakon toga kreće pravi pakao. On je dogovarao s kim ću se viđati. Trebalo je da za veče spavam samo s jednim muškarcem, ali dešavalo se da moram da odradim trojicu – priseća se devojka.

I ZVEZDA „GRANDA“ NA SPISKU

Jedan poznati pevač „Zvezda Granda“ (ime poznato redakciji) bio je jedan od klijenata Mihajla Maksimovića. Iako je estradni umetnik u skladnom braku, usluge njegovih dama koristio je dok mu je žena bila u drugom stanju.

Tamara objašnjava da je dogovor bio da klijente zadovolji po dogovorenoj ceni.

– Međutim, oni su tražili i oralno, maltretirali su me i iživljavali se, a kad bi prošlo plaćeno vreme, ne bi me puštali. Lupali su mi šamare jer su želeli još. Žalila sam se Mihajlu, koji me nije zaštitio, već mi je davao manje novca ili me je tukao – ističe Tamara.

Ona tvrdi da joj je Maksimović tražio novac da izađe iz posla.

– Tri godine sam radila za njega i to su bili najgori dani. Ucenjivao me je, maltretirao, čupao za kosu, a kad sam mu saopštila da ga napuštam, pretio je, udarao me i govorio mi da ne mogu tek tako da odem. Tražio mi je 20.000 evra. Iako sam mu dala novac, jedva sam se izvukla – kaže ova očajna devojka.Policija pregovara s jednom od devojaka koje su radile za Maksimovića. Ponuđeno joj je da bude svedok-saradnik ako otkrije sve što zna o njegovom lancu elitNOG PODVODJENJA na relaciji Srbija – Crna Gora. Ona je već saslušana u beogradskoj policiji.

IZVOR:PULSONLINE.COM

By admin

Sličan Sadržaj