SLAVICA”IMAM 26 GODINA I ZELIM UPOZNATI STARIJE JAVITE MI SE”

Interesi:

Umjetnost je moj oblik kreativnog izražavanja, gdje mogu dati mašti na volju i prenijeti svoje misli na platno. Biciklizam je moja strast jer mi daje priliku istraživati ​​prirodu, ostati u formi i uživati ​​u slobodi koju nudi cesta. Priroda je moje utočište, gdje nalazim mir i pomlađivanje, te koristim svaku priliku da se povežem s prirodom. Sport je bitan dio mog života jer me čini aktivnim i izazovnim.

Samoopis:

Ja sam osobni trener, moj život se vrti oko pomaganja ljudima da postignu svoje ciljeve u vezi s fitnessom i dobrobiti. Kad nisam u teretani, postajem strastven prema zdravom kuhanju, eksperimentiranju s hranjivim i ukusnim receptima. Također volim brdski biciklizam i provodim vikende vozeći se stazama i planinama, održavajući svoju kondiciju i istražujući prirodu.

Slavica  traži:

Tražim nekoga s kim ću dijeliti život. Želim vezu temeljenu na ljubavi i poštovanju. Strastvena sam i kreativna, i tražim nekoga tko dijeli moj Da, ja sam zgodna i slatka dama. :)) Ali u isto vrijeme sam dobra i otvorena srca. Volim pomagati ljudima i životinjama – trudim se učiniti ovaj svijet malo boljim i toplijim. Volim davati ljubav i nadu za budućnost, a želim i tvoje srce ispuniti ljubavlju! Sigurna sam da ste nam već dali priliku ako ste pročitali. Zaista te čekam u svom životu – draga moja, ljubavi moja!

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:

By admin

Sličan Sadržaj

You cannot copy content of this page