DEČKO me je prevario, NJU nije želeo da OSTAVI: Sada svi ŽIVIMO zajedno, uopšte nije ONAKO kako sam očekivala

Psihoterapeut je odmah savetovao da izađe iz situacije koja deluje kao da joj je nametnuta

U januaru sam saznala da me dečko sa kojim sam pet godina vara. Mi smo u kasnim dvadesetim i trebalo bi da se venčamo sledeće godine, tako da sam bila skrhana, napisala je jedna devojka psihologu  terapeutu i ​​kolumnisti Metroa, dr Angharadu Rudkinu.

Obećao je, kaže, da će prekinuti vezu, ali kako su nedelje prolazile, primetila je da on i dalje ostaje do kasno na poslu ili da navodno igra fudbal sa prijateljima, iako je negirao da je viđa.

– Pre četiri meseca mi je rekao da se zaljubio i da ne može da bira između nas dvoje i da ću je i ja voleti kada je upoznam – rekla je ona.

„Rekao mi je da želi da nas troje živimo zajedno i da misli da ćemo se odlično slagati i da će u vezi biti mnogo više ljubavi i podrške, da ćemo imati više ljubavne raznolikosti i da brinemo o deci bi nam bilo mnogo lakše. U suštini, u njegovom svetu postoji samo pozitiva i ništa ne može da pođe po zlu…“ „Zbog svega što je rekao, nevoljno sam pristala da je upoznam. Bila je veoma ljubazna prema meni, i kao on , ona smatra da je ideja nas troje zajedno odlična i naglasila je da nećemo biti u otvorenim odnosima sa drugima. Pristala sam i sada živimo tako neko vreme i ne mogu da poreknem, odnos  između nas troje je neverovatan, ali druge stvari ne funkcionišu dobro.”

– Prvo što vrišti iz vaše poruke je da vam je cela situacija nametnuta i da to nije nešto što vi sami želite – napisao joj je dr Rudkin. “Naravno da se trudi da ideja zvuči divno, kako ne bi morao da odustane od toga. Kako odrasli ljudi žive životom zavisi od njih, sve dok se svi slažu, ali ovo mi zvuči kao da se ti slažeš  jer ne možeš da podneseš pomisao da raskineš s njim i osećaš da je to jedini način da ga zadržiš“, dodao je. „Život u troje nije sve u dobrom intimnom  životu, i gotovo je neizbežno da će biti neujednačenog iskazivanja pažnje i naklonosti, a ljubomora koja rezultira može učiniti da se osećate jadno. Ako je vaš dečko odlučan da bude sa tom devojkom, može biti upitno koliko te voli i da li zaista želi trojku ili nema srca da završi stvari sa tobom“, zaključio je terapeut.
IZVOR:NAJZENA.ALO.RS

By admin

Sličan Sadržaj

You cannot copy content of this page