ROMEO IZ RIMINIJA" TVRDIO DA JE SPAVAO SA 6.000 ŽENA: Umro je radeći ono što najbolje zna na zadnjem sedištu svog auta - Najnovije Vijesti

Proslavio se i stekao slavu još kao tinejdžer 70-ih godina prošlog veka dok je radio kao promoter noćnih klubova u Riminiju i okolini. Odatle potiče i nadimak “Romeo iz Riminija“.

Pričao je da je po sezoni znao da ima i po 200 partnerki. “Ljubaznost je moje glavno oružje prilikom zavođenja” isticao je Mauricio Zanfanti.

Legendarni italijanski playboy, koji je tvrdio da je spavao s više od 6000 žena, napustio nas je pre pet godina, ali italijanski mediji ga se i dalje prisećaju.

Legendarni Maurizio je prema pisanjima tadašnjih medija umro radeći ono što najbolje zna.Naime, Mauriziju, tad 63-godišnjaku, pozlilo je dok je vodio ljubav sa 40 godina mlađom damom iz Rumunije na zadnjem sedištu automobila. Izdalo ga je srce.

Uspaničena dama je pozvala odmah hitnu pomoć, ali Zanfantiju nije bilo spasa. Iako je par godina pre toga obećao kako prestaje sa svim svojim egzibicijama, obećanje očito nije mogao ispuniti.

Najdraže mu bile dame iz Nemačke i Skandinavije.

“To je bila brojka na vrhuncu karijere” , govorio je Mauricio, kojem su omiljene ‘mete’ bile Njemice i Skandinavke, piše NY Post.

Zime je provodio radeći u turističkim agencijama po Skandinaviji, leta je provodio i radio u Italiji, a svojevremeno se pohvalio kako je odveo u krevet i novinarku iz Francuske koja ga je došla intervjuisati.

On je bio najuspešniji italijanski zavodnik” ovako i danas pišu italijanski mediji.

U novčaniku je nosio testove koje je radio na polne bolesti, kako bi dokazao da je negativan, ali tvrdio je da ga dame za to nikad nisu pitale.

“Mislim da sam napravio više za promociju ove regije nego 100 turističkih agencija” , izjavio je pre smrti Mauricio, koji je uvek isticao kako treba biti ljubazan prema damama, a ostalo će doći…prenosi 24sata.hr

IZVOR:STIL.KURIR.RS

By admin

Sličan Sadržaj

You cannot copy content of this page

× Kako vam mogu pomoći?