U BRAKU JE SA 5 ŽENA, IMA 24 DECE I SVI ŽIVE ZAJEDNO: Svake Noći Spava Kod Druge, A One Tvrde Da Se Savršeno Slažu

U BRAKU JE SA 5 ŽENA, IMA 24 DECE I SVI ŽIVE ZAJEDNO: Svake noći spava kod druge, a one tvrde da se savršeno slažu

Svake noći Brejdi spava kod druge žene, što znači da svaka od njih spava s njim svaku petu noć

Bivši crkveni poglavar Brejdi Vilijams oženio je čak pet žena, a s njima je dobio 24 dece. Oni žive u dve kuće koje se nalaze jedna pored druge, a svakoj ženi je obezbedio mir i lični prostor.

Ova velika porodica je u jednoj emisiji otvorila vrata svoga doma, kako bi zainteresovani mogli da vide kako izgleda njihova unutrašnjost. Žene mu se zovu Ronda, Rouzmari, Poli, Noni i Robin.

Da ne bi bilo neslaganja među njima, on svaku noć provede pored druge žene, tako da je sa jednom ženom svaku petu noć. Ukoliko se desi da je nekoj od žena rođendan, onda ona ima pravo na posebnu noć sa njim. U njihovoj porodici važi razvoj slobodnog uma, a svi zajedno vole da se opuste uz alkohol.

Njihov način života mnogo se razlikuje od ostalih poligamnih porodica. Mnoge žene ne bi mogle da zamisle da žive sa više žena od svog supruga, ali očigledno da ovoj porodici to odgovara.

Nikada se ni jedna nije požalila svom suprugu, nego su se uvek lepo slagale i bile u dobrim odnosima s njim. Bred je prilikom emisije istakao da se oni svi zajedno vole, te da zbog toga njihov život i zajednica nisu komplikovani.

IZVOR.(stil.kurir.rs)

By admin

Sličan Sadržaj

You cannot copy content of this page