Varala muža na sve strane, saznala da je teško bolesna, pa sestru (25) zamolila OVO! - Najnovije Vijesti

Na sve popularnijoj društvenoj mreži “Redit” mogu se naći razne živtone priče. Tako i jedna devojka podelila svoje bolno iskustvo.

Naime, jedna 25-godišnjakinja napisala je na društvenoj mreži “Redit” da ju je bolesna sestra zamolila da se brine o njenoj deci, kada ona umre, jer je saznala je bolest uznapredovala.

Međutim, njena sestra, dok nije saznala da boluje od neizlečive bolesti, varala je svog muža. Ima dvoje dece, od šest i osam godina, koja i nisu njegova.

– Njen bivši muž ne želi ništa sa decom, jer ga je godinama varala sa mnogim muškarcima, a deca nisu njegova. Ona ne zna ko je tata – napisala je žena i opisala je svoju sestru kao “stranca”.

Sestra je zamolila da čuva decu, kada ona umre, na šta ona uopšte nije spremna.

– Moja smrtno bolesna sestra zamolila me da usvojim njeno troje dece. Mnogi misle da sam sebična, jer sam odbila, ali to je velika odgovornost. A ja sa mojim životom mogu da upravljam kako. Udala sam se i sa suprugomsam se dogovorila da nečemo imati decu – želim – piše na “Reditu”, a prensoi “The Sun”.

Napisala je da kada se njena sestra sa 18 godina odselila, nisu nijednom razgovarale, osim na sahrani njihovih roditelja. Povrh svega, njena sestra ju je zamolila da odgaja njenu decu da budu religiozni, iako je ona sama ateista.

– To je moj život i moram da budem sebična. Dete nije 18-godišnja obaveza, to je obaveza za ceo život i odlučila sam da ne prihvatim. Varala je muža sa različitim muškarcima i izgubila ga. Ne osećam se kao da joj išta dugujem – rekla je žena.

Njena sestra nije bila srećna zbog toga, razgovor su vodile preko telefona i rekla joj je da je užasna. Na kraju je platila DNK testiranje, kako bi pronašla biološke očeve svoje dece.

IZVOR:STIL.KURIR.RS

By admin

Sličan Sadržaj

You cannot copy content of this page

× Kako vam mogu pomoći?