Prevarila muža s mlađim, njeno objašnjenje razbijesnilo mnoge: je li moguće da je ovo rekla? - Najnovije Vijesti

Prevarila muža s mlađim, njeno objašnjenje razbijesnilo mnoge: je li moguće da je ovo rekla?

lis12,2023

Udana zrela žena odlučila je javno podijeliti svoju priču o braku i preljubu. Ima 39 godina, udana je i sa suprugom ima kćer, a otkriva što joj je nedostajalo u vezi zbog čega je pronašla ljubavnika. Ovo je njezina priča.

Prošlog ljeta osjećala se usamljeno i započela je strastvenu vezu s mlađim muškarcem. Iako je njezin suprug bio odsutan poslom, čak i kad je bio kod kuće, nije obraćao pozornost na nju. Umjesto da večer provede s njom, radije je otišao s prijateljima u bar.

Ova žena (39), koja želi ostati anonimna, otkriva svoju ispovijest. Njezin suprug ima 41 godinu i imaju kćer. Dala je otkaz zbog njega jer je on stalno radio i netko se morao brinuti za njihovo dijete. Mladića s kojim je u ljubavnoj vezi upoznala je na rođendanu mlađe sestre svoje najbolje prijateljice.

Jako je zgodan i odmah ju je privukao. Bio je šarmantan i njihov je razgovor tekao glatko. Bili su intimni  istu večer nakon rođendana i nakon toga su se redovito viđali, barem dva puta tjedno. Ponekad bi im došao neki mladić i igrao se s njihovom djevojčicom. Često bi joj pomogao oko zadaće.

Kada je žena shvatila da se zaljubila, odlučila je prekinuti vezu zbog svoje kćeri. Oboje su plakali, znajući da čine pravu stvar. Nažalost, suprug je za njenu aferu saznao kada je provjeravala poruke na telefonu dok je on bio pored nje.

Uslijedila je strašna svađa, no suprug joj je brzo oprostio rekavši da ne želi da njihova kći ostane bez oca. Mislila je da je prebolio, no nedavno je primijetila da se ponaša hladnije nego inače. Pogledala je u njegov telefon i pronašla eksplicitnu prepisku s njegovom kolegicom s kojom često putuje izvan grada.

Tada je sve postalo jasno. Muž joj je uzvratio istom mjerom. Shvatila je da većina žena pronađe ljubavnika kada se osjećaju zanemareno, dok muškarci to najčešće čine iz osvete ili hira.

IZVOR:RIJEKA.DANAS

By admin

Sličan Sadržaj

You cannot copy content of this page