GODINAMA JE IMAO LJUBAVNICE, A ONDA SE ZAKLEO DA TO VIŠE NIKADA NEĆE URADITI: Sve je bilo u redu do ovog dana... - Najnovije Vijesti

Poslednja u nizu žena s kojom je flertovao na njene oči bila je devojka koja radi u njihovoj teretani

Jedna Britanka požalila se bračnom terapeutu da joj je dojadilo da toleriše neverstvo svog supruga. Kako je ispričala, u braku su 12 godina i imaju dvoje dece od devet i sedam godina. Ona ističe da je njen muž bio neveran tokom čitavog njihovog braka i da je gotovo stalno imao ljubavne avanture.

Pokaje se, ali…

Prema ženinim rečima, svaki put kada bi ga uhvatila u neveri on se gorko kajao i kleo da je s tim završio. Međutim, ubrzo bi se vraćao starom načinu ponašanja. Poslednja u nizu žena s kojom je flertovao na njene oči bila je devojka koja radi u njihovoj teretani.

– Pronašla sam koketne poruke koje je slala mom mužu. Rekla sam mu da je to poslednji put i da ako ga ponovo uhvatim da švrlja da ću ga izbaciti iz kuće. Obećao je da me nikad više neće prevariti. Ali, nastavio je da se dopisuje s devojkom iz teretane, koja je inače poznata po tome da voli oženjene. Kako sam čula, bila je u vezi i sa svojim šefom, koji je takođe u braku, a sad je izgleda bacila oko na mog muža – ispričala je očajna žena.

Kada je supruga suočila sa dokazima, rekao joj je da preteruje i da među njima nije bilo ničega.

– Kad god bi ih videla u teretani kako ćaskaju bilo mi je jasno da je ipak nečega bilo među njima. Pritisla sam muža i na kraju mi je priznao da su bili intimni nekoliko puta. Poludela sam. Vikala sam na njega, pa ju je on na moje oči blokirao na mrežama i zakleo se da je više nikad neće pogledati – dodala je ona.

Prema njenim rečima, muž se zaista držao dogovora, ali ga to nije sprečilo da koketira s drugim ženama.

– Ne razumem šta to nije u redu sa mnom. Zašto mu ja nisam dovoljna, već mora da traži uzbuđenje i  van kuće? Stvarno se trudim da održaim naš brak zbog dece, ali sam na ivici snage i ne mogu više da tolerišem njegovo švrljanje – završila je očajna žena.

“Ne krivite sebe”

Kako je rekla bračna terapeutkinja, bilo je razumno dati mužu drugu šansu, ali je zaključila da je on dosad imao brojne šanse da se dozove pameti, ali da to nije iskoristio.

– Nemate šta sebi da zamerite, osim to što ste bili previše tolerantni na njegove afere. Imati intimne  veze s drugim ženama obično je uzbuđujuće i to je razlog zašto oženjeni muškarci varaju. Oni najčešće smatraju takve avanture za prolazne veze, bez emotivnog uplitanja, iako to ne mora uvek da bude tako – rekla je terapeutkinja.

IZVOR:ESPRESO.CO.RS

By admin

Sličan Sadržaj

You cannot copy content of this page

× Kako vam mogu pomoći?