BIO JE TATA ZA PRIMER KOM JE SUPRUGA IZGRADILA IMPERIJU: Šminkao se sa ćerkama dok ga je ONA izdržavala, pa postao ŽENA - Najnovije Vijesti

Onako kako je Kejtlin Džener postala žena, malo kojoj transrodnoj osobi se tako posrećilo

Od kako je Brus Džener rešio da promeni pol i postane Kejtlin, njegov svaki korak je pod budnim okom javnosti. Ona je nedavno otkrila zanimljive detalje iz života bivše supruge Kris Džener kao i čitave porodice. Televizijska ličnost, 73, intervjuisana je u Skajovom trodelnom dokumentarcu Kuća Kardašijan, koji će biti emitovan u nedelju, a koji istražuje porodičnu dinamiku, skandale, kontroverzne poslovne dogovore i lične borbe.

Kako bi proslavila početak emisije, Kejtlin je u sredu uveče u Londonu organizovala događaj gde je podelila uvid u unutrašnje funkcionisanje porodice.

“Kris je počela sa apsolutno ničim, a danas ima posao vredan više milijarde dolara. Ona je izgradila dinastiju. Kris je volela da kontroliše sve, jer u svetu slavnih svako pokušava da kontroliše svoju priču, a Kris je znala kako da igra igru. U stvari, niko to nije uradio bolje od nje.”

Nakon što se venčala sa Kris 1991. godine, Kejtlin je postala očuh svoje dece koju je dočekala sa pokojnim advokatom Robertom Kardašijanom: Kortni (44), Kim (42), Kloi, kao i Robu (36). Robert je preminuo 2003. nakon bitke sa rakom jednjaka.’

Kejtlin kaže da kada je prvi put upoznala Kris, bila je Brus Džener i trebalo im je nešto da pokrenu svoje karijere i tako je njen agent brzo otpušten.

“Nisam bila švorc, ali nije da sam imala milione dolara u banci, a Kris je bila ista, njen posao je bila kuća i deca. Borila se, pa smo morali nešto brzo da uradimo”, otkrila je ona.

Videli su uspeh sa Keeping Up Vith The Kardashians. Rijaliti šou je bio zamisao Krisa i TV voditelja i producenta Rajana Sikresta, i pratio je živote Krisove porodice, koja je uključivala Kejtlin – tada Brusa – zajedno sa njihovom decom.

Televizijska ličnost kaže da je Kim oduvek želela da bude poznata i da je bila ‘proračunata’, ali je Kris bila mozak operacije.

Kako je njihov uspeh rastao, raslo je i njihovo bogatstvo. Ali Kejtlin tvrdi da nije imala nikakvu kontrolu nad njihovim finansijama.

“Nisam imala pojma šta je u banci. Uvek sam imala par malih igračaka, lep auto ili mali avion, tako da je veza na taj način funkcionisala veoma dobro”, kaže ona.

Tokom braka Kejtlin i Kris, dobili su ćerke Kendal i Kajli. Međutim, bivši par je okončao svoj razvod 2015. godine, iste godine kada je Džener izašla kao transrodna osoba.

Tokom rijalitija, gledaoci su svedočili o kraju njenog 22-godišnjeg braka sa Kris, kao i o njenoj hrabroj odluci da se pojavi kao transrodna osoba.

Kako je izgledala njena tranzicija

Intervju sa Dajanom Sojer u aprilu 2015. godine šokirao je svet kada se Kejtlin prvi put deklarisala kao transvestit i priznala da se borila sa svojim identitetom još od rane mladosti.

Navodno je Kejtlin uzimala hormonsku terapiju i oblačila se kao žena, ali je prestala kada je njena veza sa Kris postala ozbiljna početkom 90-ih godina. Prema njenim rečima, Kris je znala za problem i dozvoljavala joj je da radi šta želi na putovanjima, kada je sama, ali ne i kada su zajedno. I ostale članice porodice Kardašijan su pre nekoliko godina izjavile kako su u više navrata videle Brusa kako je krišom oblačio žensku garderobu.

Strani mediji su dugo pisali o Kejtlinoj vezi s 47 godina mlađom transrodnom manekenkom Sofijom Hačkins od koje se ne odvaja, ali one tvrde da je njihov odnos isključivo prijateljski i poslovni.

Njena transformacija prikazana je u dokumentarnoj seriji “Ja sam Kejt”, koja je imala dve sezone i na njoj je zaradila oko 3,2 miliona dolara. Napisala je i knjigu “Tajne mog života” u kojoj je opisala operaciju promene pola, a danas se vrednost njene imovine procenjuje na 100 miliona dolara.

IZVOR:STIL.KURIR.RS

By admin

Sličan Sadržaj

You cannot copy content of this page

× Kako vam mogu pomoći?