BIO JE TATA ZA PRIMER KOM JE SUPRUGA IZGRADILA IMPERIJU: Šminkao se sa ćerkama dok ga je ONA izdržavala, pa postao ŽENA

Onako kako je Kejtlin Džener postala žena, malo kojoj transrodnoj osobi se tako posrećilo

Od kako je Brus Džener rešio da promeni pol i postane Kejtlin, njegov svaki korak je pod budnim okom javnosti. Ona je nedavno otkrila zanimljive detalje iz života bivše supruge Kris Džener kao i čitave porodice. Televizijska ličnost, 73, intervjuisana je u Skajovom trodelnom dokumentarcu Kuća Kardašijan, koji će biti emitovan u nedelju, a koji istražuje porodičnu dinamiku, skandale, kontroverzne poslovne dogovore i lične borbe.

Kako bi proslavila početak emisije, Kejtlin je u sredu uveče u Londonu organizovala događaj gde je podelila uvid u unutrašnje funkcionisanje porodice.

“Kris je počela sa apsolutno ničim, a danas ima posao vredan više milijarde dolara. Ona je izgradila dinastiju. Kris je volela da kontroliše sve, jer u svetu slavnih svako pokušava da kontroliše svoju priču, a Kris je znala kako da igra igru. U stvari, niko to nije uradio bolje od nje.”

Nakon što se venčala sa Kris 1991. godine, Kejtlin je postala očuh svoje dece koju je dočekala sa pokojnim advokatom Robertom Kardašijanom: Kortni (44), Kim (42), Kloi, kao i Robu (36). Robert je preminuo 2003. nakon bitke sa rakom jednjaka.’

Kejtlin kaže da kada je prvi put upoznala Kris, bila je Brus Džener i trebalo im je nešto da pokrenu svoje karijere i tako je njen agent brzo otpušten.

“Nisam bila švorc, ali nije da sam imala milione dolara u banci, a Kris je bila ista, njen posao je bila kuća i deca. Borila se, pa smo morali nešto brzo da uradimo”, otkrila je ona.

Videli su uspeh sa Keeping Up Vith The Kardashians. Rijaliti šou je bio zamisao Krisa i TV voditelja i producenta Rajana Sikresta, i pratio je živote Krisove porodice, koja je uključivala Kejtlin – tada Brusa – zajedno sa njihovom decom.

Televizijska ličnost kaže da je Kim oduvek želela da bude poznata i da je bila ‘proračunata’, ali je Kris bila mozak operacije.

Kako je njihov uspeh rastao, raslo je i njihovo bogatstvo. Ali Kejtlin tvrdi da nije imala nikakvu kontrolu nad njihovim finansijama.

“Nisam imala pojma šta je u banci. Uvek sam imala par malih igračaka, lep auto ili mali avion, tako da je veza na taj način funkcionisala veoma dobro”, kaže ona.

Tokom braka Kejtlin i Kris, dobili su ćerke Kendal i Kajli. Međutim, bivši par je okončao svoj razvod 2015. godine, iste godine kada je Džener izašla kao transrodna osoba.

Tokom rijalitija, gledaoci su svedočili o kraju njenog 22-godišnjeg braka sa Kris, kao i o njenoj hrabroj odluci da se pojavi kao transrodna osoba.

Kako je izgledala njena tranzicija

Intervju sa Dajanom Sojer u aprilu 2015. godine šokirao je svet kada se Kejtlin prvi put deklarisala kao transvestit i priznala da se borila sa svojim identitetom još od rane mladosti.

Navodno je Kejtlin uzimala hormonsku terapiju i oblačila se kao žena, ali je prestala kada je njena veza sa Kris postala ozbiljna početkom 90-ih godina. Prema njenim rečima, Kris je znala za problem i dozvoljavala joj je da radi šta želi na putovanjima, kada je sama, ali ne i kada su zajedno. I ostale članice porodice Kardašijan su pre nekoliko godina izjavile kako su u više navrata videle Brusa kako je krišom oblačio žensku garderobu.

Strani mediji su dugo pisali o Kejtlinoj vezi s 47 godina mlađom transrodnom manekenkom Sofijom Hačkins od koje se ne odvaja, ali one tvrde da je njihov odnos isključivo prijateljski i poslovni.

Njena transformacija prikazana je u dokumentarnoj seriji “Ja sam Kejt”, koja je imala dve sezone i na njoj je zaradila oko 3,2 miliona dolara. Napisala je i knjigu “Tajne mog života” u kojoj je opisala operaciju promene pola, a danas se vrednost njene imovine procenjuje na 100 miliona dolara.

IZVOR:STIL.KURIR.RS

Facebook Comments

By admin

Sličan Sadržaj

You cannot copy content of this page

Najnovije Vijesti
× Kako vam mozemo pomoci
Share via
Copy link