ZRELU I STARIJU ŽENU NIJE MOGAO DA ZAKLJUČA U KUĆU, PA NAPRAVIO DETE 25 GODINA MLAĐOJ: Ipak, na važnu stvar nije računao

lis4,2023

Glumac Lijev Šrajber, koji je ostavio ženu i napravio dete 25 godina mlađoj izgubo je sjaj.

Glumac Lijev Šrajber i njegova 25 godina mlađa izabranica, Tejlor Najsen viđeni su nedavno u Njujorku, u porodičnoj šetnji. Na Lijevom licu nije bilo osmeha, dok je izgledalo poprilično nezadovoljno i nesrećno. Naime,glumac je gurao kolica, dok je Tejlor npsila njihovu bebu. Datum rođenja deteta još nije poznat, ali su slike koje su procurele otkrile tu radosnu vest. Ovo je prvo zajedničko dete za Šrajbera i Tejlor, dok iz prethodne veze sa čuvenom glumicom Naomi Vots ima dvojicu dečaka.

Inače, glumački par Naomi Vots i Lijev Šrajber razišli su se posle 11 godina braka. Naomi je ubrzo nakon razvoda stupila u vezu sa kolegom, Bilijem Krudapom, a uprkos tome što su krili svoju vezu, sve je isplivalo na površinu.

S druge strane, Lijev i Tejlor počeli su da se zabavljaju 2017. godine, nakon što je Šrajber bio u vezi s Naomi Vots od 2005. do 2016. i ima dobro održavane odnose s njom, zajednički brinući o deci, Aleksandri Saši Pitu i Samuelu Semiju Kaju.

Zašto je došlo do kraha velike ljubavi

Brak Lijeva i Naomi izgledao je veoma stabilno i idilično, međutim, ništa nije bilo onako kako izgleda. Različit ciljevi i pogledi na svet doprineli su razvodu.

“Njihova veza zaista nije bio funkcionalna i tako je bilo trajalo godinama. Naomi je želela da putuje, snima filmove, odlazi na premijere, da bude viđena na filmskim festivalima i pojavljuje se na crvenom tepihu. Lijev, je želeo sasvim drugačiji život, nije bio za to. Želeo je da živi mirnijim životom u Njujorku sa njihovom decom”, ispričao je izvor tvrdeći da je ovo bio uzrok raskida bivšeg para i to je samo jedna od verzija.

Bivši par je i nakon raskida u dobrim odnosima, Naomi Vots (54) ne propušta da na Instagramu čestita rođendan bivšem partneru.

Inače, Lijev se ne razdvaja od 25 godina mlađe izabranice, a mnogi komentarišu da je nigde ne pušta samu, kao i da je uspeo da uspostavi kontrolu nad njom, dok sa Nomi to nije mogao.

IZVOR:STIL.KURIR.RS

 

By admin

Sličan Sadržaj

You cannot copy content of this page