Posle 17 godina braka saznala je PORAŽAVAJUĆU ISTINU o mužu: “Posumnjala sam kada sam videla slike sa venčanja njegovih sestara”

ruj17,2023

U braku je bila 17 godina, a onda je saznala poražavajuću istinu o svom suprugu. Dugo je od nje skrivao istinu o svom životu, ali laž nije mogla da traje večno.

Iv Gibni (60) iz Velike Britanije upoznala je muža u Nigeriji, a venčali su se tri meseca nakon što su se upoznali. Nakon godina i godina braka saznala je da je njen muž oženjen drugom ženom iz engleskog grada Stauerbridža.

I to tako što je pronašla sliku supruga sa njegovog drugog venčanja. Shvatila je da je njen muž bigamista koji 160 kilometara dalje ima drugu porodicu. To saznanje je za nju bila apsolutna izdaja.

“Nije bila u pitanju samo afera. Brak je zavet ljubavi i obaveze. Kada si u srećnoj vezi, ovako nešto ti ne pada na pamet”, rekla je ona.

Njen muž je inače radio na naftnim platformam aširom Bliskog istoka, često je zbog posla bio odustan od kuće što mu je olakšavalo da živi dvostruki život.

A njen brak nikada nije bio “konvencionalan” jer je njen suprug više vremena provodio na naftnim bušotinama nego kod kuće. I ne samo to, u trenutku kada je saznala za njegovu drugu ženu, u toku je bila njihova brakorazvodna parnica, što svakako nije opravdanje za ono što je učinio.

Iv je ispričala da je njen muž drugu suprugu upoznao 2011. godine, da se verio sa njom osam godine kasnije, a da je u drugi brak stupio 2013. Samo dva meseca nakon tog venčanja, Iv i njen partner su se složili da njihova veza ne funkcioniše dobro zbog razdvojenosti.

Prve sumnje kod Iv javile su se kada je videla fotografije sa venčanja muželjevih sestara, a na kojima je bio njen muž koji joj je govorio da je previše depresivan da bi dolazio u Englesku. Njoj je pričao tako, ali je istina bila potpuno drugačija.

Videvši to, Iv je počela da se raspituje kod njegovog kolega, a onda je saznala da je porodica druge supruge njenog muža verovala da se on razveo i to pre više godina.

Iv je o svemu napisala knjigu koja će biti objavljena ove godine. Njen muž je zbog bigamije osuđen na uslovnu kaznu, i dalje je sa drugom ženom.

IZVOR:ZENABLIC.RS

By admin

Sličan Sadržaj

You cannot copy content of this page