ŽENA GA JE VARALA GODINAMA: Sve poruke je uslikao i čekao trenutak. OSVETA JE BILA SUROVA - Najnovije Vijesti

Priča koja ostavlja bez tekst

Prevara dečka ili devojke je gadna stvar, ali prevara supružnika najgora je moguća izdaja, no ipak – nešto je što se događa, muževi varaju žene, žene varaju muževe …

Najgori takav scenario dogodio se jednom muškarcu, koji je na molbu svog prijatelja postavio priču oko preljuba, ali i razvoda na popularni Reddit. Tamošnji su komentatori zaključili kako je njegovo ponašanje najbolji mogući osvetnički pohod ikad, kao i cena koju je žena morala platiti.

Ovo je njegova priča:

Ovo me verovatno neće učiniti baš popularnim, čak ni među onima koji se zalažu za pravednički gnev i osvetu. Sve se dogodilo pre nekoliko godina. Mislio sam da smo ona i ja srećni. Bili smo tipičan par iz predgrađa, sa dobrim poslovima, dvoje dece (14 i 6 godina tada), s dobrim intimnim i društvenim životom. Prolazili smo kroz jednu od tipičnih loših faza u braku, oboje smo radili prekovremeno, nismo provodili dovoljno vremena zajedno, naš sin je imao nekih problema u razvoju, a tenzije su u našoj kući bile povišene.

Primetio sam kako je u poslednje vreme počela provoditi više vremena na mobilnom pišući svojim “prijateljicama”, no nisam tome pridavao mnogo pažnje. Ipak, počeo sam truditi više u kućnim poslovima, ranije sam dolazio sa posla i trudio sam se više razgovarati, no nakon par nedelja zatišja sve se vratilo na staro.

Otkrio sam nešto veoma zanimljivo dok sam našem sinu punio stari iPad kako bi se on na njemu zabavljao, a ona ga je prestala koristiti. Naime, zaboravila je da je ostala ulogovana na Fejsbuk. Među brojnim porukama isticale su se one od izvesnog JBC-a. Poruke nisu bile sasvim neprikladne, alimogao sam videti da ih sigurno više nedostaje sudeći prema kontekstu ostalih.

Odlučio sam pažljivije posmatrati njeno ponašanje. Sledeći dan uzeo sam slobodno kako bih obavio neke stvari koje sam mislio da će je usrećiti i ostavio sam joj neke slatke poruke u kojima je podsećam koliko je cenim, a ona je opet poslepodne provela u uglu dnevne sobe dopisujući se s prijateljicama.

Uzeo sam iPad od sina, otišao u drugu sobu te stvarnom vremenu posmatrao kako uništava naš brak. Ona i JBC su me ismejavali, navodila mu je sve moje mane i nesigurnosti, sve tajne koje sam joj poverio kao partnerki. I ne samo to, poruke su imale prizvuk, a komentarisala je i moju lošu izvedbu u krevetu. Uspeo sam napraviti nekoliko screenshotova, iako je ona pisala i brisala poruke. Nisam bio emocionalno sposoban suočiti se s njom.

Ostao sam u kancelariji i popio nekoliko pića te otišao spavati tek nakon što je ona zaspala. Sledeći sam dan opet uzeo slobodno i opijao se, razmišljao, odlučivao. Uveče se ponovio scenario, ali ovaj su si put u porukama pisali “volim te”. Time je započelo period od nekoliko nedelja njihovog dopisivanja i mog nadziranja te slikanja poruka. Tu i tamo bi me ona pitala što nije u redu, a ja bih samo rekao da imam loš dan. Istovremeno, konsultovao sam se sa advokatima i razmatrao svoje opcije.

Čitajući poruke, shvatio sam kako JBC uskoro dolazi u grad naći se s mojom ženom u lepom hotelu. Neki delovi informacija su mi nedostajali, pa sam mogao zaključiti i da su se čuli telefonski. Sledeći se dan ona umiljava oko mene i sve mi je jasno, kaže kako će uskoro na velnes vikend s prijateljicama da se opusti i da se nakon toga napokon možemo posvetiti jedno drugome.

Osećam bes kao nikad pre u životu. Kod advokata pripremam nacrt sporazuma o razvodu prema kojem se ona treba iseliti, dobiće pravo posete dece preko vikenda, neće dobiti nikakvu alimentaciju dok razvod nije finalizovan …

Nakon toga sedim i čekam, dve nedelje u agoniji, dve nedelje koja su istopila svaki osećaj prema njoj. Dolazi dan D, odlazim u banku i povlačim pola novca sa svih naših zajedničkih računa, već sam pre preusmerio svoju platu na novi račun u drugoj banci. Svraćam u svoj ured i printam više od 75 stranica njihovih poruka. Ona mi šalje poruku u kojoj piše da je stigla s prijateljicama te da me voli. Pojavljujem se u njihovom hotelu i tražim da mi na recepciji nazovu njihov broj sobe. Javlja se on.

JBC: Molim?

Ja: JBC, molim te pošalji moju suprugu u predvorje.

JBC: Ne znam s kime ti pričaš, stari,

Ja: U redu onda. Izgleda da ću morati nazvati tvoju ženu da i ona dođe ovde.

JBC: (Uzdiše u panici)

Ja: Ima pet minuta. Ni dva minuta kasnije silazi moja žena, uznemirena, laže mi u oči i priča s*anja kao da sam sve krivo shvatio, nije kako se čini, itd.

Ja: Nisam došao ovde svađati se. Stvari koje su rečene u ovoj hrpi papira su ono što se događa. Jedini način da kopiju ne dam tvojoj ćerke i JBC-ovoj ženi i tvojim roditeljima je da se momentalno iseliš. (Žena je inače jako ponosna, a ćerka je prolazila kroz pubertetsku fazu pobune i ovo bi verovatno zauvek uništilo njihov odnos. Žena je takođe i zlatno dete svojih roditelja, večno zabrinuta je li učinila nešto što će ih razočarati. Takođe, njen je poslovni imidž sagrađen oko njenog ugleda).

Ona: smrću, plače, mrmlja.

Ja: Ovaj ček je na iznos tvoje polovine naših računa. Povukao sam svoju polovinu sa svih zajedničkih. Trebalo bi imati više nego dovoljno za smeštaj. Tu je počela malo plakati, gotovo sam joj mogao videti različite misli u glavi. Uručio sam joj i predlog za razvod, istaknuvši kako mislim da je i više nego pravedna. Nudim joj i screenshotove poruka, odbija i sve potpisuje. Želim joj zabavu s JBC-om, podsećajući je da se kući ne vraća. Nakon par meseci smo normalno seli i razgovarali, dogovorili starateljstvo i uslove. Mislim da mi je moja osveta pomogla da izbacim deo frustracija i preuzmem barem deo kontrole u ​​ovoj situaciji gde su mi ona i njen

IZVOR:ESPRESO.CO

By admin

Sličan Sadržaj

You cannot copy content of this page

× Kako vam mogu pomoći?