NAPRAVIO JOJ TROJE DECE, PA TRETIRAO KAO SLUŠKINJU: Nije Više Mogla Da Ćuti, Ali Kada Je Progovorila… UŽAS!

NAPRAVIO JOJ TROJE DECE, PA TRETIRAO KAO SLUŠKINJU: Nije više mogla da ćuti, ali kada je progovorila… UŽAS!

Očekivao da će mu spremiti stvari jer ‘to uvek radi’, ali je ostala čvrsta pri svojoj odluci i odbila ga spakovati pre puta.

Neretko se život para drastično promeni nakon što dođu deca, posebno za roditelja koji ostaje kod kuće i o njima brine; što je posao koji nikad ne završava.

Neki ipak ne poštuju dovoljno sve što taj partner uradi, a to je nedavno online pokazala i jedna anonimna žena koja priča da se s mužem posvađala jer on misli da bi mu kad ide na put, kad je već doma, trebala i spakovati torbu, prenosi Mirror.

Ona kaže da njen suprug na to gleda kao na njenu dužnost, kao na deo njenih svakodnevnih poslova jer ipak je ona ta koja ostaje kod kuće…

– Moj muž radi puno radno vreme dok ja ostajem kod kuće s troje dece. On deli brigu o deci 40/60, ali mi ‘dopušta’ da se nosim sa svim kućnim poslovima; od čišćenja, kuvanja, usisavanja, odlaska u kupovinu i slično; i još govori kako mi je to dužnost jer ne radim – počela je u svojoj objavi te nastavila:

– Pre nekoliko dana mama ga je pozvala na venčanje njegove sestre. Mene nije zvala jer je venčanje navodno ‘bez dece’, ali pretpostavljam da je to zapravo zbog naše nedavne svađe o tome koju bi školu trebao pohađati moj najstariji sin. Noć pre leta muž me zamolio da mu spremim stvari i dobacio mi popis onoga što mu treba. Vratila sam mu papir i rekla mu da ga neću ja pakovati. Bio je zbunjen i pitao me zašto, pa sam mu rekla da sam umorna i otišla sam na sprat da spavam. Nekoliko trenutaka kasnije upao je u sobu nazvao me sitničavom jer sam mu odbila pomoći da se spakuje samo zato što nisam pozvana na svadbu – ispričala je.

Dodala je kako je suprug očekivao da će mu ona spremiti stvari jer ‘ona to uvek radi’, ali je ona ostala čvrsta pri svojoj odluci i odbila mu pomoći kod pakovanja. On je tada izgubio živce i počeo je da viče, te u tri ujutro upalio sva svetla kako bi se spakovao i sprečio je da spava.

– Otišao je na venčanje, a vratio se uznemiren i nastavio je da se žali i da mi prebacuje na moj stav. Jesam li pogrešila što ga nisam spakovala? – pitala je druge korisnike društvenih mreža.

Više od 1800 ljudi odgovorilo je na njenu objavu, a većina joj je poručila da nije pogrešila.

– Vaš se muž ponaša loše prema vama. Majka koja ostaje kući s troje dece ne bi trebala obavljati 100% kućnih poslova, a pakiranje njegove odjeće ni nije kućanski posao. On kao da je jedno od djece, a vi njegova mama. Takođe, ne pozvati vas na venčanje jer je ‘bez dece’? Pa niste vi dete. Tretira vas kao sluškinju”, komentarisala je jedna korisnica.

– Čuvanje dece je posao od 80 sati nedeljno, ako imaš sreće. To je 16-satni dan s noćnim dežurstvom! Opet, ako imaš sreće – dodala je druga korisnica.

IZVOR: (espreso.co.rs)

By admin

Sličan Sadržaj

You cannot copy content of this page

Share via
Copy link