Lidija Iz Novog Sada POMOGLA Starcu Koji Je Molio Za Hranu: Umesto Da Se Zahvali, Uradio Je Nešto SRAMNO - Najnovije Vijesti

Želja da učinimo dobro delo ponekada nam se obije o glavu, pogotovo kada shvatimo da onaj koji je zatražio pomoć ustvari ima neke skrivene, a nekad i veoma bizarne namere.

O tome najbolje svedoči ispovest Lidije iz Novog Sada čija je dobrodušnost i želja da pomogne, kako je napisala, gladnom i nemoćnom starijem deki, dovela do veoma neprijatne situacije u kojoj je doživela p*lno uznemiravanje.

Ona je opisala neprijatnu situaciju koja joj se dogodila ispred šaltera jednog fast fuda u Novom Sadu. Lidija je tu zatekla, kako je napisala, nemoćnog starca koji je skoro pa plakao da mu neko kupi parče pice.

Međutim, kada joj je prišao da se zahvali na hrani, stariji muškarac je izgovorio nešto što Lidija nije mogla ni da zamisli.

– Ulazim, naručujem picu, ulazi neki deka, skoro plače da mu neko kupi da jede. Niko neće, naravno, ja kao da ispadnem čovek, kupim mu. Kad je jeo, prilazi mi i pita kako da mi se zahvali, ja kažem sve ok. On na to kaže: “Hoćeš da provedemo zajedno veče, 30 santimetara mi je!”. Ljudi moji, da li je to realno, pomogneš manijaku na kraju. Upropasti mi dan. Zaboravila sam da ga slikam, da vidite kako manijak izgleda, da se ne zezne još neko kao ja – navela je Lidija.

Bilo da je ovaj događaj istinit ili ne, situacija u kojoj se našla Lidija nije nimalo bezazlena i pored toga što degradira nekoga kao osobu, može da se desi da u njemu pored osećaja traume i straga, totalno izoluje osećaj za empatiju i želju da pomaže onima koji su u nevolji.

IZVOR: (objektiv.rs)

 

By admin

Sličan Sadržaj

You cannot copy content of this page

× Kako vam mogu pomoći?