SERIJSKA MLADA Venčala se pet puta za godinu dana, a istovremeno je bila u braku sa osam muškaraca? - Najnovije Vijesti

SERIJSKA MLADA Venčala se pet puta za godinu dana, a istovremeno je bila u braku sa osam muškaraca?

kol25,2023

Njujorčanka Lijana Barientos bila je u braku sa čak osam muškaraca. Tokom samo jedne godine udala se čak pet puta, ali kada je prevara otkrivena, završila je na sudu.

Ipak razlog za njenu bigamiju nije ono što biste možda očekivali, već na određen način u pitanju je biznis.

Lijana koja iza sebe ima deset brakova, istovremeno bila je udata za osam lažnih mladoženja poreklom iz Egipta, Turske, Gruzije, Pakistana i Malija. Razlog su “papiri”. Odnosno, ova žena koja poseduje državljanstvo SAD pristala je da sklopi više brakova ne bi li svojim “mladoženjama” na taj način omogućila da dobiju legalne papire za boravak u zemlji, a na kraju i državljanstvo.

Samo 2002. godine. pet puta je bila pred matičarem, a njeni brakovi završavali bi se onog trenutka kad bi njen “muž” dobio papire ili kada bi ga službe odbile.

Za ulazak u brak, Lijana je uzimla novac od “mladoženja”, a kada su imigracione vlasti otkrile njenu prevaru, cela priča završila je na sudu. Pred sudijom se izjasnila da nije kriva i da je podnosila lažni zahtev za venčanje i venčani list.

U krivičnoj prijavi se navodi da je ona uhapšena tokom ispitivanje njenog najnovijeg lažnog braka koji je sklopila tokom 2010. godine.

IZVOR:ZENABLIC.RS

By admin

Sličan Sadržaj

You cannot copy content of this page