Stigla nam je ispovest o PRELJUBI kakvu još niste čuli: Kroz moj brak je za 15 godina prošlo preko 70 žena, a onda sam rešila da URADIM OVO - Najnovije Vijesti

Kako izgleda biti druga žena, i zašto bi jedna žena to izabrala? Jedna žena, baš takva, poslala je pismo redakciji “Žena.rs” i podelila svoje iskustvo ljubavnice. Evo kako je njena ljubav počela.
Zašto biram da sam druga?

Ljubav na prvi pogled. Udvaranje. Skidanje zvezda s neba. Upoznavanje. Strast. Ljubav. Deca. Bol. Strah. Sklanjanje čarapa. Prdeži. Laži. Izvinjenja. Prevara. Sumnje. Istraživanja. Prihvatanje. Bol. Tuga. Razvod. Mir.

Majka i izbor da budem druga. Zašto?

Dok sam bila u braku i dok je kroz njega u 15 godina prošlo oko 70 žena i devojaka, pitala sam se zašto biraju mog muža kad znaju da je oženjen i ima decu? Kako mogu? Kakav je to nervni sklop bez imalo savesti? Da li je draž u tom skrivanju, u tome da si bolja od neke druge?Ali, ne lezi vraže, po onoj narodnoj “Rugala se ruga…” nakon razvoda (jer, zamislite, i ja imam svoj ponos :)), okušam se u “normalnim” vezama, ali nije to-to. Ne trpim više ničije bubice valjda, ne interesuje me njegova tužna životna priča i zašto je sam u 40. godini, da ne govorim o tome koliko muškarci nemaju sluha za zaposlene majke dvoje, troje dece. Boli njega ona stvar!

Drage moje, shvatite, muškarci, svi, baš svi…da upravo i taj vaš u kojeg gledate i kojeg hvalite prijateljicama kako vam pomaže u svemu i kako bez vašeg mišljenja ništa sam ne odlučuje, UVEK će prvo udovoljiti sebi, pa ostalima. To im je u DNK. Što pre to shvatite, pre ćete naučiti da i vi gledate sebe (i decu, znam…).

Da se vratimo na temu…Dakle, shvatim da nisam za te veze i da mi je pametnije i bezstresnije da budem sama. Ionako imam previše obaveza da bih mogla da se posvetim nekom novom i svom životu. Ne želim ni da moja deca stiču utisak da im tamo neki nepoznat muškarac krade mamino vreme koje je prvenstveno namenila njima…

I opet vrag ne miruje, pa upoznah sjajnog muškarca, stoji saliven kao krojeno odelo po meri. Međutim, vragu je baš bilo dosadno tih dana, pa je odlučio da začini priču savršenim muškarcem koji je “u srećnom” braku. Pisaću vam drugi put šta to njima znači…Elem, nakon nekoliko dana razmišljanja, upustim se u avanturu. Pa šta, ne znam ženu, on je super prema njoj (tako kaže) i trudićemo se da tako i ostane.

Nakon par nedelja shvatim da je taj način veze savršen. Takav muškarac nema vremena da vam stalno piše i digne nos ako mu ne odgovorite u milisekundi, on ne može ni svako veče da izlazi (ostaje mi vremena za sebe), shvata u kakvoj je poziciji, pa ne može ni da vam prebaci ako ste izlazili s prijateljicama i usput upoznali nekog slatkog momka koji je dosta mlađi od vas, ali šta fali, vi znate, on može…

Dalje, on će se truditi na svaki način da vas zadrži, a poznato je da muškarci više vode računa o ljubavnicama nego o ženama. Drugim rečima, jedva čekaju da čuju vaše želje i nastojaće da ih ispune dok trepnete okom.

Teško mi je bilo prihvatiti prvi poklon. Ne znam kako da se ponašam, kako da se oduševim, jel to koštalo mnogo, da nije nekome nešto uskratio da bi meni kupio poklon i na kraju šta sve treba da sadrži zahvalnosti?!

Nedavno sam se uselila u novi stan. Ovog leta, kad bivši muž odvede decu na more, ja “sama” idem na Maldive. Oduvek mi je bila želja da posjetim tu destinaciju. Poslaću vam razglednicu.

IZVOR:ZENABLIC.RS

By admin

Sličan Sadržaj

You cannot copy content of this page

× Kako vam mogu pomoći?