NESTAŠNA RASPUŠTENICA! NIJE IMALA ODNOSE 7 GODINA: Onda se sve preokrenulo i u kratkom roku spavala sa 20 muškaraca!

kol23,2023

Model za odrasle Nita Mari priznala je da se da je imala odnose sa 20 muškaraca nakon što se razvela od supruga.
Nita Mari veruje da su deca itekako uticala na njen intimni život jer joj se telo promenilo, ugojila se i više se nije osećala pozeljnoi. Kako bi vratila samopouzdanje, otvorila je profil. Međutim, kada se majka dvoje dece rastala od oca svoje dece, počela je prihvatati svoje nove obline, piše Daily Star.

Nakon što je sedam godina bila bez intimnih odnosa, Nita je odlučila napraviti na sajtu nalog gde je ubrzo našla čitav niz novih obožavalaca.

“Ugojila sam se 28 kilograma dok sam bila trudna, što je normalno, ali sam do tada uvek bila jako sitna pa je to za mene bila velika promena”, rekla je Nita. Nakon što su Nita i njen suprug 2011. dočekali blizance očekivala je da će joj se intimni život vratiti na staro, ali nije shvatila da je zapravo njezin brak završen.

“On je neverovatan tata, ali oboje smo shvatili da je naš brak gotov”, rekla je Nita. Ona je zatim počela da izlazi jer je želela ljubav i fizičku povezanost.
“Vrlo sam strastvena osoba i nakon prekida s bivšim, osetila sam porive. Odnos prvi put nakon sedam godina bio je neverovatan i otvorio mi je Pandorinu kutiju. Iako sam hršćanka, ne verujem u čekanje dok se ne venčaš da bi imao odnose. Osećam da sam propustila toliko toga”. Rekla je kako je spavala s 20-ak muškaraca u nekoliko meseci.

“Osećala sam da većina momaka s kojima sam izlazila samo želi videti moje sposobnosti i imati intimne odnose pa sam zaključila da ću umesto da izlazim, otvoriti stranicu .” Istakla je kako joj je ona pomogla da vrati samopouzdanje i da se oseća pozeljno. Savetuje svakoj ženi da isproba O kako bi prihvatile svoje telo.

“Ne morate nužno deliti fotografije, ali postoji nešto tako oslobađujuće u tome da ste snimljeni goli”, zaključila je Nita.

IZVOR:KURIR.RS

By admin

Sličan Sadržaj