INDIRA

Interesi:
Volim život i nastojim ga živjeti pozitivno. Život je velika stvar i čak i najteže trenutke dočekujem s osmijehom na licu. Također sam oduševljen odgojem svoje kćeri, pokušao sam joj dati najbolje obrazovanje. Živimo zajedno i ona je odrasla žena! Ona podržava moju odluku da srodnu dušu potražim u inozemstvu.

Samoopis:
Nadam se da ćete mi posvetiti malo svoje cijenjene pažnje. Ja sam Tatiana, radim kao poduzetnica, volim svoj posao, ali postoji i veliki nedostatak mog posla – susrećem se i komuniciram s previše različitih ljudi! Moji roditelji više nisu živi i jako mi nedostaju. Rođen sam u malom gradu Enakievo u Donjeckoj oblasti i morao sam se iseliti iz svog rodnog grada kada je počeo rat. Trenutno živim u lijepom i vrlo lijepom gradu koji se zove Dnepropetrovsk! Dakle, sada znate glavne činjenice o meni. Stoga se nadam da nećete predugo oklijevati da mi pišete.

Indira traži:
Htjela bih biti s muškarcem koji ima dobre osobine i koji se trudi razvijati se na sve moguće načine. Čovjek ne može postati savršen, ali može postati najbolja verzija sebe. Volio bih da budemo tim, da si pomažemo i podržavamo jedni druge. Ne bih se želio osjećati usamljeno u vezi. Ako si sa mnom, molim te, budi pažljiv i ljubazan sa mnom i budi dobar ljubavnik. Sve mi je to jako važno u vezama. Nadam se da ću uspjeti na ovoj stranici za upoznavanje.

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPDO:

By admin

Sličan Sadržaj

You cannot copy content of this page

× Kako vam mogu pomoći?