Kada me je zaprosio, mislila sam da sam živim bajku: A kada sam saznala sa kim me mesecima vara, bajka je postala PAKAO

kol18,2023

Kada je Lauru (27) zaprosio dečko, mislila je da je na putu za ostvarenje sna. Kupili su kuću, sredili je, nabavili kućnog ljubimca i bacili se na planiranje venčanja. A onda se sve srušilo.Prsten je ubrzo završio na aukciji na sajtu Ibej, i to za 4,700 funti, a razlog je više nego tužan.

Pripreme za venčanje su tekle, a onda je Laura počela da primećuje da njen dečko provodi sve više vremena sa svojim najboljim prijateljem.

– To mi nije smetalo, jer je njegov prijatelj Bred bio sjajan. I ja sam volela da se družim s njim jer je bio luckast i imao sjajan smisao za modu. Ali onda je moj verenik počeo da dolazi kući sve kasnije, a ujutro bi hodao kao Džon Vejn – kaže ona. Rasplet je usledio kada je među stvarima svog verenika pronašla plavu periku, cipele na štiklu i haljinu. I onda joj je sve sinulo – to su bili rekviziti koje su koristili njen verenik i njegov najbolji drug.

– Sve je trebalo da mi bude mnogo jasnije. Izbegavao je intimne odnose sa mnom iako imam zadnjicu o kakvoj Kim Kardašijan može samo da sanja. Uz to je depilirao intimno područje iako sa mnom nikada nije imao odnose – kaže ona u oglasu.

I zato, kaže, želi da se reši prstena koji se sada pretvorio samo u neprijatnu uspomenu, a uz to joj trebaju i pare kako bi isplivala iz dugova zbog kupovine kuće i planiranja venčanja.
IZVOR:ZENA.BLIC.RS

By admin

Sličan Sadržaj