Kada me je zaprosio, mislila sam da sam živim bajku: A kada sam saznala sa kim me mesecima vara, bajka je postala PAKAO - Najnovije Vijesti

Kada je Lauru (27) zaprosio dečko, mislila je da je na putu za ostvarenje sna. Kupili su kuću, sredili je, nabavili kućnog ljubimca i bacili se na planiranje venčanja. A onda se sve srušilo.Prsten je ubrzo završio na aukciji na sajtu Ibej, i to za 4,700 funti, a razlog je više nego tužan.

Pripreme za venčanje su tekle, a onda je Laura počela da primećuje da njen dečko provodi sve više vremena sa svojim najboljim prijateljem.

– To mi nije smetalo, jer je njegov prijatelj Bred bio sjajan. I ja sam volela da se družim s njim jer je bio luckast i imao sjajan smisao za modu. Ali onda je moj verenik počeo da dolazi kući sve kasnije, a ujutro bi hodao kao Džon Vejn – kaže ona. Rasplet je usledio kada je među stvarima svog verenika pronašla plavu periku, cipele na štiklu i haljinu. I onda joj je sve sinulo – to su bili rekviziti koje su koristili njen verenik i njegov najbolji drug.

– Sve je trebalo da mi bude mnogo jasnije. Izbegavao je intimne odnose sa mnom iako imam zadnjicu o kakvoj Kim Kardašijan može samo da sanja. Uz to je depilirao intimno područje iako sa mnom nikada nije imao odnose – kaže ona u oglasu.

I zato, kaže, želi da se reši prstena koji se sada pretvorio samo u neprijatnu uspomenu, a uz to joj trebaju i pare kako bi isplivala iz dugova zbog kupovine kuće i planiranja venčanja.
IZVOR:ZENA.BLIC.RS

By admin

Sličan Sadržaj

You cannot copy content of this page

× Kako vam mogu pomoći?