VIOLETA”IMAM 27 GODINA I JOS SE NISAM UDALA TRAZIM OZBILJNOG “

kol16,2023

Interesi:
Kako se ne biste tjerali u depresiju, hitno morate oživjeti svijetle boje! Dakle, odaberite za sebe zanimanje od kojeg će vam duša pjevati i koje ćete rado raditi i nakon najtežeg dana. Volim različite sportove koji uključuju jutarnje trčanje, plivanje u bazenu, fitness i jogu. Sport je potreban kako bismo se oslobodili stresa, vratili duševni mir i pobjegli od svakodnevice. Ljeti provodim puno vremena na otvorenom, odmaram se na plaži, vozim bicikl, a zimi aktivno koristim priliku za otvaranje skijaške sezone. Navečer nakon napornog rada nastojim provesti vrijeme u mirnom kućnom okruženju i čitati zanimljivu knjigu. U slobodno vrijeme posjećujem restorane, jazz kafiće ili kina s grupom bliskih prijatelja.

Samoopis:
Ujutro volim popiti šalicu toplog čaja i pogledati kroz prozor kako počinje novi dan, jer svaki novi dan je čudo koje sudbina daje. Iskreno želim doživjeti osjećaj ljubavi tako da mi oči gore kao u mladosti i nadam se da će ti osjećaji biti obostrani. I zato sam ovdje. Ukratko – pišite mi, ja sam neudata, zanimljiva, pažljiva, inteligentna i poštena žena, spremna da svoj život dijelim sa pravim voljenim muškarcem.

Violeta traži:
Ljubav dolazi u bilo kojoj dobi i ja čekam svog voljenog muškarca! Tražim nekoga poput mene, dobrog, pametnog, galantnog, odgovornog, optimističnog i punog života. Treba samo da se pogledamo, popričamo, osjetimo privlačnost i da nikada nemamo želju da se rastanemo! Budite uvjereni, jako sam posvećen onome u koga se zaljubim!

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:

By admin

Sličan Sadržaj

You cannot copy content of this page