Godinama je ŽMURILA NA OBA OKA zbog prevara ZGODNOG SUPRUGA: NAKON 23 GODINE BRAKA i četvoro dece, SKANDALOZNE PRELJUBE se nisu zaboravile, ali jedna stvar se promenila

Dejvid Bekam (47), koji i dalje ima titulu jednog od najpoželjnijih i najpopularnijih sportista i njegova supruga Viktora juče su proslavili 23 godine braka. Nekadašnji fudbaler može da se pohvali zavidnom karijerom, bogatstvom, ali i idiličnim brakom sa suprugom Viktorijom, sa kojom ima i četvoro dece.

Ipak, par koji važi za jedan od najstabilnijih i najsrećnijih u svetu šoubiznisa i čiji brak traje duže od dve decenije, nije tako savršen kako to na prvi pogled deluje.Iako su i Viktorija i Dejvid često zataškavali afere i skandale, uvek jedno drugom dajući novu šansu, mnogi prljavi detalji iz ove veze su ipak isplivali na površinu. Ipak, čini se da njihovo zajedništvo pobeđuje sve, a slavna dizajnerka često je morala da zažmuri na jedno oko, a možda i oba.

No, krenimo od njihovog odnosa – bili su jedno drugom velika podrška u svim poduhvatima, i oboje su dobri i posvećeni roditelji. Svoju intimu uglavnom čuvaju za sebe, ali je Viktorija u nekoliko navrata zagolicala maštu javnosti, obelodanovši neke škakljive detalje. Tako je pre par godina priznala da su u prvom zajedničkom stanu imali sobu koja im je služila za vođenje ljubavi sa različitim erotskim igricama i ogledalom na plafonu.

“Postojala je soba koja je izgledala kao da je kurtizanina, sve je prekriveno leopard dezenom, a na plafonu smo imali ogledalo”, rekla je ona, i dodala da često imaju odnose:

“Idem s Dejvidom svake noći u krevet, a bilo bi pogrešno da kažem da idemo da spavamo”.Bekamova žena bila je rečita i kada je trebala da opiše njegov polni organ: “Da ja tako izgledam, hodala bih ulicom u gaćicama. Ponosna sam što imamo odličan seksualni život. On može da se pohvali velikom alatkom. Možete to da vidite u reklami”, rekla je bez zadrške jednom prilikom.

No, izgleda da svoje atribute fudbaler nije uvek čuvao samo za svoju zakonitu ženu! Naime, pre 15-ak godina njihov brak je visio o koncu, kada je u medijima Rebeka Los, Bekamova tadašnja lična asistentkinja, iznela tvrdnje da je imala aferu sa njim.Ona je davne 2004. godine na sav glas pričala da je imala romansu sa oženjenim Dejvidom i to je dokazala lascivnim porukama koje joj je on navodno slao, te je prepričavala detalje njihovih seksualnih odnosa i neprestano ga prozivala putem medija.

“Dejvid je jako dobar ljubavnik. Na skali od jedan do deset dajem mu osam. Bio je dobar, ali on i izgleda kao da je dobar u krevetu. Intiman je i prisan i lepo je kad je muškarac takav u spavaćoj sobi”, pričala je Rebeka tada.

Bekam je tada sve negirao, a Viktorija je rešila da mu poveruje, pa je ubrzo nakon čitave afere ostala trudna sa njihovim trećim sinom.

Bilo kako bilo, par je sve ovo ostavio iza sebe, a poslednjih godina glasina o njihovom turbulentnom odnosu sve su tiše, mada nisu potpuno nestale.

“Biti u braku toliko vremena – tu ima mnogo posla. Naša veza je vremenom postala komplikovana”, rekao je Dejvid krajem 2018, kada se diglo dosta prašine. U isto vreme, i sama Viktorija je govorila o svom braku za “Vogue”, istakavši da su ona i Dejvid navikli da ignorišu gluposti i da jednostavno nastave dalje, kao da se ništa nije desilo.
IZVOR:ZENABLIC.RS

Facebook Comments

By admin

Sličan Sadržaj

You cannot copy content of this page

Najnovije Vijesti
× Kako vam mozemo pomoci
Share via
Copy link